Merken_Layer

Duurzaam

Een speelplek die inspeelt op de wensen in de buurt

Op zoek naar een flexibele, duurzame en kostenbesparende oplossing om een speel- of sportplek mee te laten groeien met de demografische ontwikkelingen van de buurt? En wil je tegelijk meewerken aan een circulaire economie? Kies dan voor Click & Play! Met deze oplossing kunnen sport-, speel- en ontmoetingsplekken voor zowel jongere als oudere kinderen worden aangepast. Daarnaast stimuleer je ook de gebruiksintensiteit, want de verandering alleen al draagt bij aan meer bewegen! 

De speeltoestellen kunnen namelijk eenvoudig rouleren. Wordt een toestel minder gebruikt of zijn kinderen te oud geworden: dankzij het eenvoudige clicksysteem wordt het toestel er uit gehaald en een ander toestel er in gezet. Niet alleen van Nijha, maar ook toestellen van andere leveranciers die aan het Click & Play systeem mee doen. Uiteraard is Nijha in een later stadium ook beschikbaar voor inspectie van onze eigen toestellen en die van andere leveranciers.

Building blocks

Blokkendoos

Building Blocks

Building block A

Deze bestaat uit vier klik-elementen die op vaste afstand in de grond worden geplaatst waarbij rekening is gehouden met de veilige zones rondom de te plaatsen speeltoestellen. Building block A heeft als hoofdfunctie schommelen. Daarnaast kunnen er ook duikel-, evenwicht- of klimtoestellen worden geplaatst op de klik-elementen.

Building block B

Deze bestaat uit vijf klik-elementen die op vaste afstand in de grond worden geplaatst waarbij rekening is gehouden met de veilige zones rondom de te plaatsen speeltoestellen. Building block B heeft als hoofdfunctie glijden. Daarnaast kunnen er ook duikel-, evenwicht-, hobbel- of klimtoestellen worden geplaatst op de klik-elementen.

Building block C

Deze bestaat uit één klik-element die in de grond wordt waarbij rekening is gehouden met de veilige zones rondom de te plaatsen speeltoestellen. Building block C heeft als hoofdfunctie draaien. Verder kan er een wipwap worden geplaatst op het klik-element.

Folder

Click & Play

Ja, ik ontvang graag meer informatie over Click & Play

Ook een flexibele speelplek?

Nijha denkt graag met je mee!

_201909_Nijha-150