Springbokx Kind Balance

Freerunning in de gymzaal

Springbokx

Freerunning is een echte ‘streetsport’ en enorm populair onder jongeren. Hoe gaaf is het om freerunning ook binnen onderdeel te maken van de gymles met materiaal dat aansluit bij de belevingswereld van de jeugd? Het kan met de SpringBokx collectie van Nijha! Met blokken en buizen bouw je eenvoudig een uitdagend freerunning parcours en door de veelzijdigheid van de producten, kun je steeds een ander parcours uitzetten. 

We geven je de keuze uit een tweetal sets. Met de SpringBokx small variant zet je snel een mooi parcours neer. Niet voldoende? Dan hebben we ook een medium variant beschikaar. En als je leerlingen nog meer willen, neem je ook de uitbreidingsset erbij. 

Misschien heb je niet direct de ruimte of het budget om een volledige set aan te schaffen. Neem dan vooral contact met ons op, zodat we met je mee kunnen denken of SpringBokx toch in je gymzaal past. Met enkele handigelingen maak je bijvoorbeeld een gelijke brug, rekstok, evenwichtsbalk of een springkast van de blokken en balken uit het SpringBokx assortiment en zo kan SpringBokx dus dienen als vervanging van het huidige materiaal. 

Bekijk het assortiment
Springbokx Turnsport Barren

Maak de set compleet

Freerunning matten

Om de look en het freerunning gevoel tijdens de les compleet te maken, heeft Nijha ook een serie freerunning matten die het beeld van de 'ouderwetse' gymzaal direct doen vervagen. Aansprekende kleuren en een stoere uitstraling zorgen ervoor dat de leerlingen iedere dag gymles willen!