dizzy

Nieuwe speelplekken in Maastricht! Jouw stem telt.

 

De gemeente Maastricht gaat het komende jaar diverse speelplekken vernieuwen! Staat de speelplek bij jou in de buurt op de lijst voor vernieuwing? Dan telt jouw stem! Wij inspireren en informeren je graag over de laatste trends en ontwikkelingen! Wat spreekt jou het meeste aan?

Wil je dat jouw (klein)kinderen opgroeien in een omgeving waar ze worden uitgedaagd, kunnen ontdekken, ze een paar keer iets moeten proberen voordat het lukt, vies worden, hun fantasie de vrije loop laten gaan en leren om met andere kinderen te spelen? Is je antwoord ja? Dan passen de Nijha oplossingen perfect bij jou!

125245-BasisDigitaal-Marne bij watergoot

Kloek: Een beetje avonturier is niet bang voor vieze handen!

Met hun grote fantasie hebben kinderen niet veel nodig om te spelen. Je prikkelt hun fantasie het beste met natuurlijk materiaal met een stoere uitstraling. Als je een natuurlijke en ‘ruige’ uitstraling zoekt, is Kloek de beste keuze. Kloek geeft je een spannend boomhut-gevoel. Kinderen kunnen naar hartenlust klauteren, schommelen en balanceren. Kloek is gemaakt van hoogwaardig hardhout en heeft een langere levensduur dan veel andere toestellen.

Vogelnestschommel

Nijha Vintage: wat goed is, is goed

 

Wie wil er niet soms weer even kind zijn? Direct na school naar de speeltuin rennen… Eindeloos schommelen, glijden en klimmen met je vriendjes... En natuurlijk bleef je buiten spelen tot het schemerde en je moeder je binnenriep voor het eten.
Bewegen heeft intussen concurrentie gekregen van tablets en games. Maar: de meeste kinderen spelen van nature nog steeds graag buiten. De wensen die moderne kinderen uitspreken voor hun speeltuin zijn nog steeds vertrouwd: ze willen glijbanen, schommels en klimtoestellen. Slim, want deze toestellen ondersteunen van oudsher het ontwikkelen van een goede motoriek.

 

Click & Play: Beweeg mee

 

Een leegstaand speeltuintje zonder spelende kinderen? Gelukkig kun je dit beeld in jouw wijk een stap voor zijn! Speeltoestellen hebben vaak een lange afschrijftermijn, terwijl de kinderen in de buurt opgroeien en vragen om nieuwe speeluitdagingen.

Om met deze demografische dynamiek mee te bewegen, kies je voor Click & Play. Deze flexibele oplossing past perfect in een circulaire economie. In elke speeltuin leg je een aantal Click & Play basisplaten neer, geschikt voor schommelen, glijden, klimmen en draaien. Met deze flexibele oplossing leg je in elke speeltuin een aantal basisplaten neer. De toestellen kun je eenvoudig in en uit de basisplaten ‘klikken’. Zo kun je toestellen naar behoefte rouleren.

 

Giant Kick for Kids

Kick for Kids: Buiten de lijntjes spelen

 

Buiten de lijntjes kleuren is heerlijk. Maar buiten de lijntjes spelen is nóg leuker! Kinderen hebben helemaal geen spelregels nodig. Hun creatieve brein verdient speeltoestellen die net zo ‘out-of-the-box’ zijn als zij zelf. Wil jij een speeltuin neerzetten waarin kinderen van 3 tot 12 jaar hun creativiteit kwijt kunnen? Dan is Kick for Kids de beste keuze. De unieke toestellen zijn asymmetrische fantasiecreaties, waarin allerlei spelvormen verborgen zitten. Het legt de fantasie van kinderen niet vast met gedwongen bewegingen, maar prikkelt juist de zintuigen en motorische ontwikkeling. Hoe avontuurlijker de omgeving: hoe langer kinderen er blijven spelen, zien wij in de praktijk.

 

Op zoek naar meer inspiratie? Bekijk ons assortiment