Basketbal

Webinar: Hoe 3X3 basketbal jongeren weer zelfvertrouwen geeft

 

‘Iedereen baalt van de lockdown. Deze periode van verplichte sociale onthouding komt misschien wel het hardst aan bij kwetsbare kinderen. Als je al problemen hebt, nemen ze in deze periode alleen maar verder toe.’ Dit was de headline van een artikel in de trouw op 29 januari.

Wil je weten hoe je als beleidsmedewerker, buurtsportcoach of jongerenwerker jongeren weer perspectief kunt bieden? Neem dan deel aan dit webinar. Jesper Jobse en tot 3X3 Leader opgeleide jongeren van 3X3 UNITES laten zien hoe deze stichting jongeren inspireert dromen na te jagen. Om zo een positieve impact te hebben op hun levens en daarmee de wereld om hun heen. Met 3X3 basketbal als middel bieden ze handvatten om eigenaar te worden over hun eigen succes.
 

 

Aanmelden webinar 'hoe 3x3 basketbal jongeren weer zelfvertrouwen geeft'.

jesper jobse

Over 3X3 UNITES en Jesper Jobse

 

Jesper Jobse was captain van het Nederlands Team 3X3 en twee keer vicewereldkampioen. Zijn ploeg speelde zich in een recordtempo naar de top van de wereldranglijst. Met als grootste successen zilver op het WK van 2017 en 2018. Samen met Mark Schuurman startte hij in 2016 stichting 3X3 UNITES.


3X3 UNITS zet zich in voor de zelfontplooiing van jongeren met 3X3 basketbal als middel. Het belangrijkste wapen voor lokale en persoonlijke groei is het door hen ontwikkelde 3X3 leader programma, waarin jongeren life-skills ontwikkelen dankzij 3X3. 3X3 UNITES daagt jongeren uit zelf hun ambities vast te stellen en na te streven onder de vleugels van de stichting. Ze ontwikkelen vaardigheden om in hun wijk een community te bouwen, activiteiten op te zetten en de openbare ruimte te verbeteren middels 3X3.


Nijha is trotse partner van 3X3 UNITES