Kloek: natuurlijk spelen met lef

29-03-2016

Nijha brengt met Kloek een nieuwe lijn speeltoestellen op de markt die inspeelt op de wens van het natuurlijk spelen. Maak kennis met de elf afwisselende hardhouten speeltoestellen voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. 

Natuurlijk spelen met lef!
Lef om te ontdekken. Om de grenzen op te zoeken. Lef om te vallen. En met vieze kleren thuis te komen. Lef om te klimmen en klauteren. En te balanceren op een dunne kabel. Met Kloek kun je natuurlijk spelen met lef. 

De Kloek speeltoestellen op een rij:

FSC keurmerk
De Kloek lijn is een uitdagende lijn speeltoestellen. Vervaardigd uit hoogwaardige hardhout met een natuurlijke uitstraling. Alle speeltoestellen in de Kloek lijn zijn, natuurlijk, voorzien van een FSC Keurmerk. 

Natuurlijk speellandschap
Een natuurlijke speelplek realiseren? Laat Nijha dan een ontwerp maken gebaseerd op een natuurlijk speellandschap. Wij zorgen dat de Kloek speeltoestellen naadloos aansluiten op de omgeving. Op een heel natuurlijke wijze.

Meer weten over Natuurlijk spelen met Kloek?
Kijk op www.nijha.nl/kloek voor de complete lijn Kloek speeltoestellen of neem telefonisch contact op met Nijha, telefoon (0573) 28 85 55 of mail naar info@nijha.nl.

 

Naar boven
Stel uw vraag
Stel uw vraag