Loop het risico een prijs te schieten

27-11-2018

Van dinsdag 27 t/m donderdag 29 november vindt de Recreatiebeurs in Hardenberg plaats. Nijha wil graag mensen in beweging brengen, maar wel op veilige locaties. Wij maken je daarom graag duidelijk waarom het belangrijk is om je speelplek jaarlijks te laten keuren. Naast inspectie staan we op de beurs met de Kloek natuurlijk spelen lijn. De beurs opent om 12.00 uur en duurt tot 20.00 uur.

Loop het risico een prijs te schieten*
Kom naar de beurs en loop het risico een prijs te schieten. Hoe? Probeer om binnen 3 keer een toren met blikken om te schieten. Op deze manier maak je kans op korting, gratis inspectie, gratis montage of een Tafeltennisset.

Gratis kaarten
Ook dit jaar is de Recreatiebeurs Hardenberg weer gratis te bezoeken. Het is wel belangrijk je dan even op te geven. Dit kan eenvoudig via onderstaande link:

Vraag gratis kaarten aan voor Recreatiebeurs Hardenberg 2018


Meer weten?
Wil je meer weten over inspectie of Kloek natuurlijk spelen? Neem telefonisch contact op met Nijha, telefoon (0573) 28 85 55 of mail info@nijha.nl 


Meer over Kloek natuurlijk spelen
Heb je wel interesse in natuurlijk spelen maar zie je geen mogelijkheid de beurs te bezoeken, kijk dan op www.nijha.nl/kloek voor onze complete natuurlijk spelen lijn!

*Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Voor deze actie gelden de algemene voorwaarden van Nijha. 

Naar boven
Stel uw vraag
Stel uw vraag