Minister Bruins probeert Nijha SBIR producten uit

07-12-2018

De Minister van Medische Zorg en Sport, Bruno Bruins, heeft de innovatie SBIR producten van Nijha uitgebreid. Dit deed hij tijdens de Kennisdag Buurtsportcoaches op Papendal. 

Minister Bruins was aanwezig om het belang van sport en bewegen voor iedereen te benadrukken en uitleg te geven over het nationale Sportakkoord dat in de zomer werd gerealiseerd. 

Voorafgaand aan zijn toespraak voor de meer dan 300 Buurtsportcoaches en coordinatoren bezocht hij de kennismarkt. Hier maakte hij o.a. kennis met de human powered SBIR producten van Nijha. SBIR is opgestart om kwetsbare groepen op innovatieve wijze aan het bewegen te krijgen. 

Bij de SBIR producten staan bewegen en -nostalgische- muziek voor ouderen centraal. Door te bewegen wordt er energie opgewekt die wordt omgezet in het afspelen van muziekuit langvervlogen tijden. En doordat ouderen die muziek horen en goede herinneringen oproepen, worden ze actiever. Dubbele beweegwinst dus! 

Kijk voor meer info over de SBIR producten op www.nijha.nl/sbir

 

Stimuleringsprijs Buurtsportcoaches
Marlou Rikkert van Sport Service Noord-Brabant werd uitgeroepen tot buurtsportcoach van het jaar en ontving hiervoor een cheque van 1.500,- euro om sport te stimuleren in haar werkgebied Geerttruidenberg. 

 

Wil je meer weten over SBIR of over de andere concepten van Nijha voor de Buurtsportcoaches? Dan kun je

natuurlijk ook voor vragen contact opnemen met Nijha, telefoon (0573) 28 85 55 of mail naar info@nijha.nl 

P.s. de winnaar van de prijsvraag voor buurtsportcoaches maken we a.s. maandag bekend via onze social media kanalen

Naar boven
Stel uw vraag
Stel uw vraag