Prachtige nieuwe sporthallen voor Assen en Hoogeveen

14-10-2016

In het noorden van het land zijn twee prachtige binnensportaccommodaties geopend. In Assen is een topsporthal en een breedtesporthal in gebruik genomen. De hal kreeg de naam Olympus mee. In het sportcomplex Activum in Hoogeveen werden twee sporthallen en een gymzaal geopend. Beide zalen zijn voorzien van de nieuwste ontwikkelingen voor zaalinrichting.

Assen: helemaal van deze tijd
De hallen in Assen sluiten helemaal aan bij de wensen van deze tijd. Zo is er o.a. voorzien in Digimo. Een digitale ondersteuning in de hal, waarbij zowel sporthalbeheerders, gymdocenten als leerlingen baat hebben. Ook wat betreft inrichting is Assen vooruitstrevend. Zo is het heel eenvoudig om de populaire survival-achtige activiteiten nu in de hal aan te bieden (zie foto's). De gymles is voor deze leerlingen weer een feestje - en ook voor de leerkrachten natuurlijk -.

Hoogeveen: Combinatie topsport en breedtesport
In Hoogeveen hebben ze een binnensportaccommodatie weten te realiseren die topsport en breedtesport op fraaie wijze weet te combineren. Het Activum heeft twee sporthallen en een gymzaal. Overdag wordt de sporthal gebruikt voor gymlessen van het voortgezet onderwijs. ’s Avonds en in de weekenden sporten de verenigingen in het Activum. De topsporthal telt 1.100 vaste tribuneplaatsen. De capaciteit kan worden uitgebreid tot 2.100 met het oog op grote sportevenementen.

Bekijk de foto's van de openingen in Assen en in Hoogeveen op de Nijhabv Facebook pagina

Naar boven
Stel uw vraag
Stel uw vraag