Mis het niet!

Inrichten flexibel en uitdagend speellokaal

Kinderen hebben veel baat bij bewegen. Het draagt bij aan een betere gezondheid, de ontwikkeling van de hersenen, het leren van de taal en het opdoen van sociale vaardigheden. Een uitdagend speellokaal draagt dan ook bij aan de ontwikkelingen van het kind. Jij wilt aan de slag met het inrichten van het speellokaal. Maar waar moet je rekening mee houden bij de inrichting en wat zijn de belangrijkste trends en ontwikkelingen? Nijha helpt je graag op weg!  

Persoonlijk adviesgesprek – ruim productaanbod – ook sterk in oplossingen voor bewegen in de klas, gang en op schoolplein – flexibel.

Ontvang tips en inspiratie in je mailbox over hoe jij het speellokaal uitdagend kunt inrichten. 

* verplichte velden
 

 

Het speellokaal de bakermat van het bewegingsonderwijs

Het speellokaal is een plek dat uitdagend en afwisselend bewegingsonderwijs voor jonge kinderen mogelijk maakt. De bewegingsdrang bij kleuters is groot en de spanningsboog kort. Juist daarom is variëteit in aanbod belangrijk. Speeloplossingen moeten dus voor meerdere doeleinden te gebruiken zijn. En makkelijk en snel kunnen worden op- en omgebouwd. Daarnaast krijgt het speellokaal steeds meer een multifunctioneel karakter. Met deze wetenschap heeft Nijha de ‘Dorack’ lijn ontwikkeld. Een totaaloplossing voor het bewegingsonderwijs in het speellokaal.

 

Wat is er zo uniek aan Dorack?

  • Het Dorack materiaal is 35% lichter dan traditionele houten materialen
  • Je kunt eindeloos variëren met opstellingen en situaties 
  • Dankzij de simpele kliksluiting kunnen kinderen helpen met opbouwen
  • Geschikt voor alle beweegleerlijnen
  • Dorack materialen hebben meerdere functies; ideaal bij beperkte ruimte.
  • Nijha biedt een helpende hand met uitgebreide gebruikersinstructie en handleiding en lesvoorbeelden.
  • Bijna 100 jaar ervaring met het inrichten van beweegruimtes. 

Inspirerende voorbeeldenAl 598 scholen maken gebruik van Dorack en beoordelen Dorack met een 8,2 gemiddeld! Een aantal voorbeeldprojecten hebben we in kaart gebracht. Wil je meer weten over het concept? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan.

Direct contact

Kunnen we verder helpen?

Nijha helpt je graag met het maken van keuzes. We kijken naar het gebruik van de ruimte en welke wensen en behoeften er zijn. Ook bieden we scholing en uitgebreide spelinformatie. Vraag een gratis adviesgesprek aan via (0573) 28 85 55 of stel een mail naar info@nijha.nl

 

 

Naar boven
Stel uw vraag
Stel uw vraag