Clinic steppen

5425steppentryout_800x600.jpg Clinic steppen voor scholen.

Nijha verzorgt clinics steppen binnen het onderwijs. Leerlingen maken tijdens deze clinics kennis met deze uitdagende en leuke sportactiviteit.

 

Inhoud clinic

Tijdens een 1,5 uur durende les maken leerlingen kennis met steppen. En dat allemaal in de omgeving van de school. De gecertificeerde instructeurs geven tijdens de clinic veel aandacht aan steptechnieken, als aanzetten, remmen, wisseltechnieken en houding op de step. Maar ook bijvoorbeeld slalommen en verkeersregels komen aan bod. En als er hoogteverschil in het parcours zit, dan komen ook up- en downhill aan bod.

 

Totale organisatie

1958steptourtocht_800x600.jpg Complete organisatie: van steps tot routes.

Nijha kan de complete organisatie van de clinic steps voor uw school verzorgen. Van instructeurs tot steps en van helmen tot aan de vooraf geplande routes. En ook aan regenjassen wordt gedacht bij slechte weersomstandigheden. Uw leerlingen maken kennis met steps, terwijl u als docent kunt deelnemen of uw klas observeert.

 

Meer weten over clinics?

5384steppengroep_800x600.jpg Steppen is uitdagend, leuk en gezond.

Wilt u meer informatie over de clinics steppen voor uw school? Neem dan contact op met Nijha, telefoon (0573) 28 85 55 of e-mail info@nijha.nl 

 

Naar boven
Stel uw vraag
Stel uw vraag