Advies op maat

Normlijsten

2655Speellokaal_normlijsten.jpg Normlijsten voor speellokaal.

De tijd dat er genoeg geld was voor het tijdig vervangen of aanschaffen van sportmateriaal is voorbij. Alle uitgaven moeten tegenwoordig lang van tevoren gepland worden. Normlijsten voor het inrichten van een gymzaal of speellokaal kunnen daarbij helpen.

Sinds maart 2018 is er de nieuwe basisinventarislijst bewegingsonderwijs voor het Primair en Voortgezet Onderwijs. Het document is in samenwerking met de vakwereld gecreëerd. Het is een impuls voor het goed inrichten van zalen voor bewegingsonderwijs om zo kinderen en jongeren goed te kunnen leren bewegen.

Dit document heeft een vernieuwde opzet ten opzichte van voorgaande basisinventarislijsten. Er is gekozen voor een documentvorm in plaats van de bekende Excellijsten. In deze nieuwe vorm zijn naast de basisinventarislijsten enkele algemene aandachtspunten benoemd. De bestaande lijsten voor de VO-buitenaccommodatie zijn hierin niet opgenomen.

Wilt u meer weten over normlijsten? Neem dan contact op met Nijha via (0573) 28 85 94 of stuur een mail naar info@nijha.nl.
 

Naar boven
Stel uw vraag
Stel uw vraag