Whitepaper aanvragen

Whitepaper Succesvol Schoolplein

Loop je al langer rond met plannen om het schoolplein op te knappen maar komt het er maar niet van? Of merk je dat het schoolplein niet optimaal wordt gebruikt maar kan je er niet precies je vinger op leggen? Vraag dan nu de whitepaper ‘Stap voor stap naar een succesvol schoolplein’ aan. Wat vind je in de Whitepaper?
 

Verlengstuk van de school

7530Whitepaper_Schoolpleinscan_recreatief_en_educatief.jpg Schoolplein van recreatieve en educatieve waarde.

Het schoolplein roept bij velen de associatie op van een betegeld plein met her en der een speeltoestel. Maar het schoolplein kan zo veel meer zijn dan dat. Een succesvol schoolplein is voor een school van recreatieve en educatieve waarde. Het is een plek waar kinderen sporten en spelen, elkaar ontmoeten, op adem komen en leren wat niet in de schoolboeken staat. Het schoolplein is het verlengstuk van de school en verdient onze aandacht.
 

Ontwikkelingen in het onderwijs

1782Whitepaper_Schoolpleinscan.jpg Ook pleinruimte voor het jonge kind.

Het onderwijs is volop in ontwikkeling. De opkomst van nieuwe schoolconcepten, invoering van aangepaste lestijden, wetswijzigingen en bezuinigingen zijn van invloed op hoe invulling wordt gegeven aan het onderwijs. Maar deze veranderingen zijn niet alleen in het klaslokaal merkbaar. Ontwikkelingen hebben ook effect op het schoolplein en leiden ertoe dat het plein door andere doelgroepen en op andere momenten van de dag wordt gebruikt. In de whitepaper zetten we de belangrijkste ontwikkelingen en hun consequenties op een rij.
 

Stap voor stap...

5151Referentie_Echt,_SBO_de_Horst.jpg Stap voor stap met stappenplan

Het opknappen of herinrichten van het schoolplein is niet iets waar je dagelijks mee te maken krijgt. Bij Nijha hebben we jarenlange ervaring met het ontwerpen, inrichten en onderhouden van schoolpleinen. Onze kennis en ervaring hebben we nu gebundeld in een praktisch stappenplan; van het opstellen van een Programma van Wensen en Eisen, naar het maken van een ontwerp en het aanvragen van fondsen tot aan de realisatie van het plein. Zo weet je hoe je zorgeloos het eindpunt bereikt.

Whitepaper aanvragen

Aanvragen whitepaper

Bezig met opknappen van het schoolplein of zijn er plannen om het plein onder handen te gaan nemen? Vraag nu de Whitepaper aan via het aanvraagformulier. Of benieuwd hoe wij kunnen helpen bij het realiseren van een nieuw en uitdagend schoolplein? Neem contact op met het Nijha Expertisecentrum, telefoonnummer (0573) 28 85 55 of mail naar expertisecentrum@nijha.nl.

Naar boven
Stel uw vraag
Stel uw vraag