Direct contact

Bijscholing

4558Klimrek_bijscholing.jpg Met een klimrek kan veel meer dan alleen klimmen.

Een nieuwe inrichting van een sporthal, gymzaal of speellokaal. Voor veel leerkrachten die bewegingsonderwijs geven een nieuwe situatie waar ze naar uitkijken. Maar een aantal kan ook op zien tegen dit moment. Want hoe krijg ik die nieuwe ringen naar beneden? En hoe werkt die verplaatsbare basketbaltoren? Tijdens de bijscholing ervaart u zelf de werking en het gebruik van de nieuwe inrichting. Met als gevolg dat u ziet dat de nieuwe inrichting alleen maar voordelen met zich meebrengt.

 

Herhaling van bijscholing

5215Multifunctionele_inrichting.jpg Multifunctionele inrichting.

Nijha komt met inspecties en onderhoud jaarlijks terug in de hallen en zalen die men zelf heeft ingericht. We zien dan dat inrichtingen intensief worden gebruikt. Helaas is de gebruiker niet altijd op de hoogte van de bediening en gebruik van een inrichting of toestel, wat de levensduur verkort. Een bijscholing biedt dan uitkomst. Het 'ontwijken' van het toestel of de inrichting is ook een gevolg van "niet weten hoe een toestel of inrichting werkt". Terwijl ze enorme meerwaarde hebben voor het bewegingsonderwijs van deze tijd. Ook dan biedt een bijscholing uitkomst.

 

Kennis van inrichting

6974Multifunctioneel_gebuik_sporthal.jpg Multifunctioneel gebruik in een sporthal.

Het na enkele jaren herhalen van een bijscholing is dan ook zeker geen overbodige luxe. Zeker voor nieuwe leerkrachten die de bijscholing na de zaaloplevering hebben gemist. Maar eigenlijk biedt een herhaling van de bijscholing voor elke leerkracht meerwaarde. Onze ervaring is: een paar uurtjes uitleg in de praktijk, levert jarenlang plezier en voordeel op in het geven van afwisselend bewegingsonderwijs. 

 

Direct contact

Meer weten over bijscholingen?

6198Vernieuwde_inrichting_leidt_tot_meer_gebruik.jpg Vernieuwde inrichting leidt tot meer gebruik.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze bijscholingen? Of wilt u een bijscholing samen met Nijha organiseren? Neem telefonisch contact op met Nijha voor meer informatie over bijscholingen (0573) 28 85 55, of stuur een mail naar info@nijha.nl.

 

Naar boven
Stel uw vraag
Stel uw vraag