Scholingen voor vakleerkrachten LO

Van gymdocenten wordt verwacht dat ze jaarlijks registerpunten halen met scholing. Deze scholingen volgen ze o.a. bij de KVLO - Koninklijke Vereniging voor vakleerkrachten Lichamelijke Opvoeding-. Vanaf nu is het ook mogelijk om scholingen van het Nijha Expertisecentrum in te zetten voor registerpunten. Deze 3 scholingen voldoen aan de criteria en zijn goed voor een x-aantal registerpunten. Ook deze staan vermeld op de Scholingslijst van de KVLO. 

Nijha scholingen

6857workshops_KVLO_met_Nijha_Expertisecentrum.jpeg Nijha verzorgt workshops voor vakdocenten LO

Op dit moment biedt Nijha 3 scholingen voor registerpunten. Deze scholingen kan je aanvragen via Nijha op een zelf gekozen moment op een zelfgekozen locatie. Het gaat om de volgende scholingen:

  • Waar moet ik aan denken bij nieuwbouw van een sportaccommodatie?
  • Op weg naar een beweegvriendelijke buitenruimte
  • Vaksectiebudgettering

 

Meer weten?

1222Venlo_nov_2007_effe_oplettu.jpg Nijha-scholing: aandacht voor theorie en praktijk

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een Nijha-scholing? Neem contact op met Erik Spiegelenberg, telefoon (0573) 28 85 11 of mail naar expertisecentrum@nijha.nl , Wij helpen je graag verder. 

Registerpunten

Gymdocenten dienen registerpunten te halen voor het "registerleraar" systeem. Deze punten kunnen behaald worden via scholing. De 3 genoemde scholingen van Nijha leveren o.a. registerpunten op. 

 

Naar boven
Stel uw vraag
Stel uw vraag