Direct contact

Workshop Spelmateriaal

Jaarlijks komen er nieuwe sport- en spelmaterialen op de markt. Nijha biedt u de mogelijkheid om workshops te volgen waarin u uitleg krijgt over deze nieuwe materialen. In de workshops komt ook aan bod hoe u nieuwe maar ook bekende materialen tijdens uw lessen of activiteiten kunt inzetten.

 

Workshop op maat

2441Uitproberen_van_materialen.jpg Uitproberen van materialen.

De workshop is helemaal afgestemd op de wensen van de aanvrager. Wilt u bijvoorbeeld alles weten over de nieuwste materialen, dan laten wij u kennis maken met en ervaren wat u zoal met de mono fling, ballonhoes, het cooperband en de eagle eye kunt doen. Wilt u vooral weten wat u nog meer kunt doen met bekende materialen als de pilon, het spelblokje of de hoepel, dan wordt de workshop dáár op afgestemd. 

 

Tijdsduur workshop

2096Bekende_en_minder_bekende_materialen.jpeg Bekende en minder bekende materialen worden uitgeprobeerd.

De workshop duurt 2 uur. Binnen die tijd worden 4 à 5 spelmaterialen geïntroduceerd. Na een korte inleiding over de nieuwste ontwikkelingen gaat u ze vooral zelf uitproberen en ervaring opdoen. Tijdens de workshop doet u inspiratie op om te toepassen in uw activiteiten of lessen. Dit blijkt heel inspirerend te zijn. Na afloop krijgen de deelnemers een aantal spelvormen mee om zelf mee aan de slag te gaan.

 

Voor wie?

1625Voor_het_hele_team.jpg Voor het hele team.

Nijha geeft workshops voor groepen van 15 personen of meer. De workshop richt zich op groepsleerkrachten in het basisonderwijs, vakleerkrachten bewegingsonderwijs. Maar ook voor pedagogisch medewerkers uit de kinderopvang of BSO en MBVO/GALM-docenten verzorgen wij workshops. De workshop wordt op locatie gegeven door een docent bewegingsonderwijs. We komen graag langs als u een aantal scholen bij elkaar kunt brengen, of tijdens een studiedag. In een paar uur doet u ideeën op voor vele lessen. 

 

Zelf idee├źn over invulling workshop?

8248Op_maat_gemaakte_workshop.jpg Speciale workshop gericht op docenten die werken met ouderen.

Vernieuwende sport- en spelmaterialen is een voorbeeld voor de invulling van een workshop. Maar Nijha geeft ook o.a. workshops over het inrichten van schoolpleinen of over materialen voor aangepaste doelgroepen. Heeft u zelf ideeën voor de inhoud van een workshop? Stuur ons een mail naar info@nijha.nl. Wij laten u weten wat de mogelijkheden zijn. 

 

 

Kosten en locatie

De locatie van de workshop kan een speellokaal, sportaccommodatie of speelplein zijn. De optimale locatie wordt in overleg afgestemd. Aan de workshop zijn kosten verbonden afhankelijk van aantal docenten en gewenste duur van de workshop. Voor de deelnemers geldt echter een aantrekkelijke korting op alle materialen die Nijha tijdens de workshops gebruikt. Zo worden de kosten snel terugverdiend.

 

Direct contact

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u een workshop inhuren, stuur dan een mail naar info@nijha.nl of bel (0573) 28 85 55.

 

Naar boven
Stel uw vraag
Stel uw vraag