Enorm Assortiment

Voor iedere bewegingsvraag biedt Nijha een kwalitatieve oplossing. Zoekt u materiaalvoor het bewegen met senioren of kinderen? Maar ook voor alle sporten van A tot Z heeft Nijha het juiste aanbod. En niet alleen een breed assortiment, door onze expertise kunnen wij u ook de juiste specialiteit aanbieden. 

 

Snel leverbaar

In ons eigen magazijn ligt een grote voorraad direct voor het grijpen. En met onze logistieke dienstverlening zijn wij in staat om snel te leveren.

 

Beste prijs/kwaliteit

Binnen de Nijha organisatie is er veel praktijkervaring in het bewegen voor alle doelgroepen en wij hebben een uitgebreid netwerk van toeleveranciers. Dit zorgt er voor dat wij de beste prijs/kwaliteit verhouding bieden.

 

Ruime garantie

Wij kennen het gebruik van de Nijha materialen in de praktijk en daar selecteren wij onze materialen op. En mocht deze kwaliteit onverhoopt een keer tegenvallen, dan kunt u aanspraak maken op de Nijha garantie!

 

Deskundig advies

Bij Nijha kennen wij de markt en onze klanten door en door. Dagelijks staan wij in contact met afnemers én gebruikers. Wij weten wat er speelt en kunnen u daarom deskundig advies geven.

 

Naar boven
Stel uw vraag
Stel uw vraag