Direct contact

Wat doet Nijha

6902Nijha_sterk_in_beweging.jpg Voor plezier bij buiten spelen.

Nijha richt zich op bewegen. Bewegen en buitenspelen voor kinderen; bewegen en sporten voor jongeren en volwassenen; bewegen met plezier voor jong en oud. Hiervoor heeft Nijha een heel breed aanbod aan materialen. Speeltoestellen voor kinderen waar ze veel plezier aan beleven en die uitdagend zijn. Sporttoestellen voor gymzaal en sporthal, van losse elementen tot complete inrichtingen en installaties voor wedstrijdsport. En daarnaast een heel uitgekiend assortiment aan sport en spelmaterialen.

Waarom vinden we bewegen belangrijk

8965Cyclone_Fit_toestel_2_zitjes.jpg Met de Cyclone FIT+ blijven senioren in beweging.

Het is bekend dat kinderen en volwassenen in onze huidige tijd te veel stilzitten; thuis, achter de computer, in de auto, op kantoor. Deze bewegingsarmoede leidt nu al tot welvaartsziekten en hoge maatschappelijke kosten. Nijha vindt het essentieel dat kinderen al op jonge leeftijd kennis maken met een gevarieerd aanbod van sport en spelen.

Om levenslang bewegen te stimuleren is plezier in bewegen noodzakelijk. Dit vraagt om een gevarieerd aanbod, binnen en buiten, waaraan iedereen op eigen niveau met succes deel kan nemen. Alle producten en diensten van Nijha zijn daarop gericht. Daarom ontwikkelt Nijha steeds nieuwe materialen in nauwe samenwerking met gebruikers.

Wat wil Nijha

7361Basketbalbord_Nijha.jpg Nijha: toonaangevende partner in bewegen.

Nijha wil een creatieve, betrouwbare en toonaangevende partner zijn die totaaloplossingen aanbiedt in de markt van sport, bewegingsonderwijs en recreatieve vrijetijdsbesteding in Europa. Nijha wil dé bron zijn voor deskundig advies in de door haar gekozen werkgebieden. Nijha is vooruitstrevend en pro-actief waar het gaat om veiligheid, milieu, ergonomie en duurzaamheid voor medewerkers en haar afnemers. Ten aanzien van de maatschappelijke verantwoording wil Nijha een bijdrage leveren aan de gezondheid van huidige en toekomstige generaties.

 

Werkgebied

4635Inrichting_gymzaal_sporthal_Lent.jpg Deze sporthal is ingericht door Nijha.

Nijha richt zich met producten en advisering met name op overheid, onderwijs, gezondheidszorg en sportverenigingen. Nijha materialen zijn dan ook te vinden in veel sporthallen, gymzalen, scholen en openbare speelterreinen. Binnen de gezondheidszorg levert Nijha de inrichting voor bewegingstherapie ruimten en passend sport- en spelmateriaal voor vele therapievormen. Voor sportverenigingen levert Nijha goedgekeurde wedstrijdinstallaties en een uitgebreid assortiment sportartikelen en trainingshulpmiddelen.

 

Naar boven
Stel uw vraag
Stel uw vraag