Bezoek Nijha in Lochem

6813Showroom_sport_en_spelmaterialen.jpg Ballenwand in showroom.

Er zijn goede redenen om Nijha te bezoeken: materialen waar u interesse in heeft uitproberen én een kijkje achter de schermen nemen. U bent van harte welkom bij ons bedrijf in het Gelderse Lochem, dat al meer dan 90 jaar bestaat, maar nog altijd voorop loopt in ontwikkelingen in sport, bewegen en spelen. Graag wel even een afspraak maken als u Nijha wilt bezoeken. Uiteraard is het ook mogelijk om ingerichte sportaccommodaties of speelplekken te bezoeken ter inspiratie. Ook hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

Zelf proberen

3444showroom_matten.jpg Zelf uitproberen van materialen.

In de uitgebreide showroom vindt u bijna alle sport- en spelmaterialen. Hier kunt u ze bekijken, voelen en uitproberen, en zo een goede afweging maken tussen verschillende producten. Naast de spelmaterialen vindt u vaste en verplaatsbare toestellen, voor sportaccommodaties en speellokaal, voor bewegingsonderwijs en verenigingssport. De toestellen kunnen ingeklapt en uitgetrokken worden, u kunt zelf testen hoe het is om een toestel te verplaatsen of vast te zetten aan de vloer.

 

Advies van experts

Tijdens het bezoek krijgt u ook deskundig advies, gebaseerd op jarenlange ervaring van de Nijha medewerkers. Zeker als het om een grotere aanschaf gaat kunt u zo de argumenten en ervaringen van ons en van uzelf combineren en een goede keuze maken.

Rondleiding

2785Lassen_van_een_klimrek.jpg Lassen van een klimrek.

Als u wilt zien hoe uw speeltoestellen of delen van de sportzaal geproduceerd worden, krijgt u aansluitend een rondleiding door het bedrijf. Tijdens de rondleiding ziet u hoe uw speeltoestellen of inrichting voor de sportaccommodaties geproduceerd worden. Het hele traject van productontwikkeling en productie tot en met het coaten en afmonteren van toestellen vindt u bij ons onder één dak. En dat is uniek. Meestal moet u hiervoor naar het buitenland. Nijha heeft dit al sinds 1922 in eigen hand.

Bezoek testlocaties

8538Bezoek_testlocaties.jpg Testlocatie in directe omgeving Nijha.

Naast een bezoek aan onze showroom kunt u met onze adviseurs een kijkje nemen bij een testlocatie. Nijha heeft zowel voor speelplekken als inrichting van sporthallen en gymzalen enkele testlocaties in de omgeving.

 

Direct contact

Bezoek welkom, maak een afspraak

Het bezoeken van de showroom en een rondleiding door het bedrijf gaat altijd op afspraak. U kunt hiervoor bellen met (0573) 28 85 55, of een formulier invullen zodat wij u bellen. Het is ook mogelijk om een testlocatie bij u in de buurt te bezoeken. Ook hiervoor kunt u contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.

Bezoekadres Nijha
Hanzeweg 2
7241 CR Lochem

 Routebeschrijving Nijha

Naar boven
Stel uw vraag
Stel uw vraag