Direct contact

De organisatieNijha is producent en leverancier van sporttoestellen, speeltoestellen en sport- en spelmaterialen. Wij ondersteunen onze afnemers van A tot Z. Van advies en ontwerp tot de complete inrichting van sportaccommodaties en speelplekken. Als fullservice organisatie verzorgt Nijha ook de installaties en het onderhoud. Er werken ruim 100 medewerkers met een no nonsense-mentaliteit met als doel om iedereen in beweging te krijgen. 

Onze afnemers zijn o.a. gemeenten, scholen, speeltuinverenigingen en sportverenigingen. Innovatie is een belangrijke pijler binnen ons bedrijf. Nijha loopt dan ook voorop in nieuwe ontwikkelingen in de wereld van sport en bewegen. En is al sinds 1922 sterk in beweging!

 

Ontwikkelen en doorgroeien

In onze werkomgeving kun je blijven leren en jezelf blijven ontwikkelen. Nijha ondersteunt jou hierin. Dit kan bijvoorbeeld door opleidingen, trainingen, persoonlijke ontwikkelplannen, snuffelstages en coachingstrajecten aan te bieden. Hierbij verwachten we natuurlijk ook dat jijzelf én je leidinggevende hier een actieve rol in spelen. Het gaat hier immers om jouw persoonlijke groei.

Veel Nijha-medewerkers zijn dankzij deze mogelijkheden al doorgegroeid naar een andere functie of afdeling binnen ons bedrijf. Zo maken we zo lang mogelijk gebruik van elkaars positieve kwaliteiten.
 

Arbeidsvoorwaarden Nijha

Nijha is een gezond en stabiel bedrijf en heeft een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden. De belangrijkste voorwaarden zijn gebaseerd op de CAO metaalbewerkingsbedrijf (kleinmetaal). Bovendien hebben we een aantal arbeidsvoorwaarden die specifiek voor onze organisatie zijn. De belangrijkste kun je hieronder downloaden.
 

 Belangrijkste arbeidsvoorwaarden Nijha

 

Meer informatie

Wil je meer informatie over vacatures en stageplaatsen of over Nijha, neem dan contact op met de afdeling personeelszaken via (0573) 28 85 76 of mail naar personeelszaken@nijha.nl.

 

Naar boven
Stel uw vraag
Stel uw vraag