Project van A-Z

Met meer dan 90 jaar ervaring is Nijha de ideale partner om uw sport- en speelprojecten van begin tot eind optimaal te laten verlopen. Met een bevredigend eindresultaat: een beweegvriendelijke binnen- of buitenruimte die voldoet aan uw wensen en eisen en die van gebruikers. Laat u inspireren hoe wij samen met u tot een succesvolle projectrealisatie komen. Van de eerste schetstekening tot realisatie en nazorg.

 

2493Visie_ontwikkeling.jpg

Visieontwikkeling


Bij plannen voor het realiseren van een binnensportaccommodatie of een beweegvriendelijke speelplek is het belangrijk om eerst helder voor de geest te hebben welke kant men op wil.

Visieontwikkeling

6224Conceptfase.jpg

Conceptfase


De eerste concepten worden ontwikkeld. Wat wil je met de toekomstige beweeg-locatie en vanuit welk concept moeten ze worden uitgerold? 


Conceptfase

5366Ontwerpfase.jpg

Ontwerp en advies


Een 3D ontwerp met heldere adviezen leiden in deze fase tot een planindelings-tekening en een Definitief Ontwerp (DO).

 

Ontwerp en advies 

6210Projectrealisatie.jpg

Projectrealisatie


De doelstellingen zijn bepaald, het definitieve ontwerp ligt klaar en er wordt gestart met de realisatie van de beweeg-vriendelijke binnen- of buitenruimte.


Projectrealisatie

7990Nazorg.jpg

Nazorg


En dan is het zover. Het project is opgeleverd en gebruikers staan te springen om er te mogen sporten en bewegen. Maar dan begint het eigenlijk pas!

Nazorg

 

Naar boven
Stel uw vraag
Stel uw vraag