Advies op maat

Nazorgfase

1479Ontwikkelen_en_doorgroeien.jpg Een beheersysteem kan helpen bij het onderhouden van de accommodatie.

Binnensportaccommodaties
En dan is het zover. De gymzaal of sporthal is opgeleverd en gebruikers staan te springen om er te mogen sporten en bewegen. Het bouwproject is ten einde maar eigenlijk begint het dan pas. Want hoe zorg je dat de binnensportaccommodatie veelvuldig en op de juiste wijze gebruikt wordt? Dat de kwaliteit van de inrichting op een hoog niveau blijft en dat de veiligheid altijd bovenaan staat? Het is belangrijk om al voor realisatie goed na te denken hoe de zaal geinspecteerd en onderhouden wordt. Ook op de lange termijn.

7999Organisatie_en_cultuur.jpg Nijha speeltoestellen zijn kwalitatief hoogwaardig en veilig. Inspectie en onderhoud zorgen ervoor dat dit zo blijft.

Buitenruimtes
Ook bij speelplekken, playgrounds en bijvoorbeeld beweegtuinen voor ouderen is nazorg essentieel. Met een flitsende opening maak je niet alleen goede sier, het zorgt ook voor intensiever gebruik van de beweegplek. Net als bij sportaccommodaties is het van wezenlijk belang dat de toestellen veilig zijn en blijven. Een inspectie- en onderhoudscontract kan daarin uitkomst bieden.

Nazorg zaalinrichting door Nijha

2487Meerjarenbegroting.jpg Een unieke Nijha tool om uw toestellen en uitgaven in kaart te brengen: de Nijha Meerjarenbegroting.

De gymzaal of sporthal is gerealiseerd en klaar voor gebruik. Ook in deze fase kan Nijha nog het nodige voor u betekenen. Wat dacht u van een gebruikersinstructie voor scholen en sportverenigingen die gebruik gaan maken van de zaalinrichting? Een instructie die we overigens na een aantal maanden nogmaals herhalen als de gebruikers een tijdje met de toestellen hebben gewerkt. Ook het onderhoud van de sportinrichting en -toestellen zijn bij Nijha in goede handen. Met een inspectie- en onderhoudscontract weet u zeker dat de toestellen blijven voldoen aan de veiligheidseisen en eventuele gebreken snel worden opgelost. Voor de lange termijn hebben wij de meerjarenbegroting. Een dynamische tool waarin u als opdrachtgever precies ziet welke toestellen aan vervanging toe zijn en welk bedrag er jaarlijks geïnvesteerd moet worden om de zaal up-to-date te houden.

Nazorg buitenruimtes door Nijha

6360Nazorg_fase_buitenruimte.jpg Inspectie en onderhoud speeltoestellen.

Ook na realisatie van speelplekken, schoolpleinen, playgrounds en beweegtuinen blijft Nijha u graag bij staan. Wij zorgen niet alleen dat bij de opening de buitenruimte er "pico bello" bij ligt, wij ondersteunen u ook graag bij een feestelijke opening. Bij beweegtuin toestellen en NijhaSpirit Outdoor Fitness verzorgen wij ook altijd een gebruikersinstructie. Hierin krijgen begeleiders van sportactiviteiten uitleg hoe ze de beweegtoestellen kunnen inzetten in hun programma. En we gaan nog een stapje verder: wij hebben complete lessenprogramma's voor u klaarliggen, zodat u het wiel niet opnieuw hoeft uit te vinden.

Ook bij buitenruimtes is het erg belangrijk dat inspectie en onderhoud vanaf het eerste jaar plaatsvindt. Nijha heeft aantrekkelijke inspectie- en onderhoudscontracten waarmee speelplekken veilig blijven en jarenlang speel- en sportplezier garanderen.

Advies op maat

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van nazorg bij Nijha voor buitenruimtes en binnensportaccommodaties? Neem contact op met Nijha, telefoon (0573) 28 85 55 of mail naar info@nijha.nl. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Naar boven
Stel uw vraag
Stel uw vraag