Schoolplein basisschool Inghelosenberghe

Basisschool Inghelosenberghe heeft sinds kort een relatief groen schoolplein met Kloek speeltoestellen. Naast het groene gedeelte heeft het schoolplein ruimte met belijningen voor netspelen op het schoolplein en een verkeersplein. Heel veelzijdig, omdat kinderen nu eenmaal graag bewegen.

 

Groen plein is een bewuste keuze

‘’Wij hebben gekozen voor een natuurlijk schoolplein omdat het terugkomt in het schoolgebouw en past in de omgeving. Daarnaast vinden we het belangrijk dat leerlingen veel bewegen, creatief zijn en kunnen ontdekken. Zowel de leerkrachten als de leerlingen hebben mee mogen denken over het inrichten van het schoolplein.

 

“Nijha heeft heel goed naar onze wensen geluisterd en heeft deze vertaald naar een passende inrichting’’

Plein om te bewegen

‘’Ik ben het meest trots op de realisatie van onze wensen zó dat ze passen bij het totaalplaatje van het nieuwe schoolgebouw. Met begeleiding en goed advies van Nijha hebben we nu een schoolplein dat iedere dag weer bewijst dat kinderen graag bewegen en daartoe op ons schoolplein volop uitgedaagd worden’’  - Karel d’Haens, directeur basisschool Inghelosenberghe.

 

Beeldimpressie groen schoolplein

 
     
 

 

 

Meer weten?

Wil je als school ook een groen schoolplein? Neem dan contact op met Nijha, telefoon (0573) 28 85 55 of mail naar info@nijha.nl. Onze ervaren collega's geven graag advies.

 

51.2593145
Schoolplein BS Inghelosenberghe, Sint Jansteen
Adres
Badhuisweg 11
Postcode
4564 AH Sint Jansteen
Provincie
Zeeland
" >

Andere referenties

Naar boven
Stel uw vraag
Stel uw vraag