Natuurlijk Bewegen Schoolplein OBS De Ranonkel

Ontwerp en begeleiding

Het gaat hier om een “Natuurlijk Bewegen Schoolplein” wat is gestart met een onderzoek van 2 studenten van de TU Eindhoven, Industrial Design.

Directrice Laika Cortenbach: ‘’Alle groepen gaan elke dag een half uur naar buiten om samen te bewegen. Om ook het ongeorganiseerde bewegen te stimuleren was het van belang dat het schoolplein opnieuw werd ingericht. Zelf hadden wij al vele ideeën over de inrichting, maar misten nog een professionele ontwerper die onze taal begreep en daar een realistisch ontwerp van kon maken. Frank Hulleman van Nijha heeft ons enorm geholpen en gezamenlijk hebben we ervoor gezorgd dat het schoolplein er super mooi uitziet en veelvuldig gebruikt wordt’’.

''We hebben gekozen voor een natuurlijk schoolplein met veel gras en hout omdat dat dicht bij de werkelijkheid van de kinderen staat.

 

Nijha begreep heel erg goed welk gevoel wij op ons schoolplein wilden overbrengen en heeft alle idee├źn uitgewerkt in een realistisch plan

Beeldimpressie

 
     
 

 

Ook een doordacht ontwerp nodig?

Wil je als school ook een groen schoolplein om te bewegen? Neem dan contact op met Nijha, telefoon (0573) 28 85 55 of mail naar info@nijha.nl. Onze ervaren collega's geven graag advies.

 

51.3867697
Speelplein OBS De Ranonkel, Someren
Adres
Dommel 10
Postcode
5711 KT Someren
Provincie
Noord-Brabant
" >

Andere referenties

Naar boven
Stel uw vraag
Stel uw vraag