Bijzondere speelplek Jufferlaan

Op de Jufferlaan in Son en Breugel hebben we een traditionele speelplek gemaakt in een 2018 jasje wat past bij een moderne wijk. Hier heeft bewonersparticipatie een belangrijke rol gespeeld. De gemeente wilde absoluut geen hout, bewoners geen felle kleuren. Uiteindelijk zijn de (metalen) speeltoestellen door de kinderen uitgekozen, en uitgevoerd in één kleur blauw.

 

Goede samenwerking

‘Samen met buurtbewoners hebben wij gekeken naar speeloplossingen die aansluiten bij zowel de jonge als oude kinderen. Dit is zeer geslaagd! De kinderen vinden het geweldig en de speelplek wordt dan ook drukbezocht. Het was fijn dat we gebruik konden maken van de kennis en kunde van Marcel van Mierlo. Onze ideeën gingen af en toe verder dan de richtlijnen toelieten en Marcel zorgde ervoor dat onze plannen werkelijkheid konden worden. We wilden geen felle kleuren en zie het eindresultaat: een gave en uitdagende speelplek in kleuren die passen bij de wijk!’ – Buurtbewoner Jufferlaan Son en Breugel

 

Een gave en uitdagende speelplek in kleuren die passen bij de wijk! – Buurtbewoner Jufferlaan Son en Breugel

Beeldimpressie

 
     
 

 

Meer weten?

Wil je meer weten over het inrichten van een een speelplek in de buurt? Neem dan contact op met Nijha, telefoon (0573) 28 85 55 of mail naar info@nijha.nl.

Wij helpen je graag verder!

51.530794
Speelplek Jufferlaan, Son en Breugel
Adres
Jufferlaan 16
Postcode
5692 WZ Son en Breugel
Provincie
Noord-Brabant
" >

Andere referenties

Naar boven
Stel uw vraag
Stel uw vraag