Speellokaal
Speellokaal

Ontdek onze unieke speellokaal inrichting Dorack voor groep 1 t/m 3.

Dorack is de speellokaal inrichting van Nijha

Nijha is niet alleen uw leverancier van sport- en spelmaterialen; we produceren ook in eigen huis. Producten en systemen waar wij in geloven en die in de praktijk enthousiast worden ontvangen. Speellokaal inrichting Dorack is daar een mooi voorbeeld van. Met dit vrijstaande, verplaatsbare klimrek zetten we het speellokaal op z’n kop! Het klimrek is de basis van Dorack, waar u allerlei attributen bij kunt gebruiken, zoals ladders, duikelstokken, frames en speldoeken. Zo daagt het systeem kinderen uit om hun vaardigheden te ontwikkelen op een even veilige als spannende manier. Na een uurtje Dorack zijn de kleintjes hun energie wel kwijt!

 

Speellokaal inrichting staat nooit in de weg

Bij de ontwikkeling van Dorack vonden we een aantal zaken op het gebied van gebruiksgemak heel belangrijk:

  • Dorack is eenvoudig te plaatsen en verplaatsen door één leerkracht, dankzij de verrol constructie;
  • Het speelsysteem neemt geen ruimte langs de wanden in beslag, maar kan gemakkelijk opgeborgen worden uit het zicht;
  • Dorack is berekend op nieuwe mogelijkheden, grote en kleine groepen en verschillende behendigheidsniveaus, en de lichtgewicht onderdelen zijn ook door de kinderen zelf goed te tillen en te plaatsen.

 

Natuurlijk staat bij elke speellokaal inrichting ook de veiligheid voorop. Daarom hebben we een extern bureau gevraagd om een risicobeoordeling te doen op basis van de Europese normen. Dorack slaagde met vlag en wimpel en is het eerste speelsysteem dat op deze manier is getoetst. Hoe initiatiefrijk de kinderen ook zijn, Dorack is de veilige manier om al hun ideeën uit te proberen.

 

Aandachtspunten bij de speellokaal inrichting

Dorack is uitgevoerd in de felle kleuren waar kinderen zo dol op zijn. Deze vrolijke kleurstelling is niet alleen esthetisch, maar heeft ook een belangrijke functie: de rode kleur is gebruikt voor alle belangrijke accenten, op plekken waar kinderen klimmen, zitten of glijden. De kans dat ze misgrijpen is daardoor minimaal. Alle onderdelen zijn bovendien voorzien van een veilige kliksluiting. Vast is vast, de leerkracht hoeft niets aan te draaien of te verstevigen.

Dorack is erop gericht de motorische ontwikkeling van kinderen in groep één tot en met drie optimaal te ondersteunen. Deze speellokaal inrichting zorgt dat ze alle nieuw verworven vaardigheden kunnen gebruiken en verbeteren.

 

Meer informatie over de inrichting van een speellokaal door Nijha

Koop de inrichting van uw speellokaal bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel direct via onze webshop of vraag eerst een catalogus aan. De inrichting van een speellokaal is vaak een project waarbij u de materialen en indeling slim op elkaar af wilt stemmen. Onze professionals gaan graag met u in gesprek voor een advies op maat. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag