Fantasievol bouwen

Kinderen hebben een levendige fantasie, die ze op onze bouwmodules volop kunnen uitleven. De modules bestaan uit zachte en stevige delen in felle kleuren en verschillende vormen. Rechthoeken, vierkanten, driehoeken, trappen en elementen met een helling of afgeronde hoek; alles om prachtige obstakels en complete kastelen te creëren. De bouwmodules zijn ontworpen voor kinderen van circa drie tot zes jaar. Ze kunnen los gebruikt worden, maar vormen ook een mooie aanvulling op uw Dorack speellokaal inrichting. Elke module heeft een schuimkern met een vinyl hoes eromheen, die een luchtdoorlatende rits heeft. Zo kan de lucht ontsnappen als kinderen op de modules klimmen of springen en landen ze op een stevige ondergrond in plaats van een onstabiele luchtlaag.

 

De verschillende bouwmodules

De bouwmodules zijn verkrijgbaar als verschillende pakketten, bestaande uit drie, vier, vijf of negentien delen. Alle elementen zijn ook geschikt om te gebruiken als onderdeel van een parcours. Een korte samenvatting per pakket:

  • Bouwmodule mini 3-delig: set met een trap, een rechthoek en een golvend element om in verschillende opstellingen te combineren.
  • Bouwmodule midi 5-delig: set met een trap, een rechthoek, twee cilinders en een kwart cilinder (rechthoek met een afgeronde hoek).
  • Bouwmodule mini 5-delig: set met een golvend element, een keg mat, een kwart cirkelmat, een trap en een rechthoek.
  • Bouwsteenset 19-delig: set met tien verschillende vormen, waaronder rechthoeken, vierkanten, driehoeken en cilinders in diverse formaten.
  • Zitelementen: set van vier elementen om op te zitten, overheen te lopen/springen en mee te bouwen.

 

Speelton

De speelton is een aparte accessoires, gemaakt van hetzelfde materiaal als de bouwelementen. De vrolijk gekleurde ton heeft een opening over de lengte, zodat kinderen er niet alleen mee kunnen rollen of balanceren, maar er ook doorheen kunnen kruipen.

 

Plaats uw bestelling voor Dorack bouwmodules

Koop de inrichting van uw speellokaal bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel direct via onze webshop of vraag eerst een catalogus aan. De inrichting van een speellokaal is vaak een project waarbij u de materialen en indeling slim op elkaar af wilt stemmen. Onze professionals gaan graag met u in gesprek voor een advies op maat. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag