Dorack speellokaal

Met Dorack heeft Nijha een nieuwe manier van inrichten voor speellokalen ontwikkeld. De Dorack materialen bieden eindeloos veel beweegmogelijkheden voor kleuters en belangrijke voordelen ten opzichte van traditionele speellokalen. Het onderzoek van Onderzoeksbureau Kennispraktijk onder bijna tachtig respondenten die een Dorack speellokaal inrichtten wijst uit dat:

  • de bewegingsintensiteit van kinderen is verhoogd;
  • kinderen en leerkrachten meer plezier beleven aan het spelen door de grote variëteit aan mogelijkheden;
  • leerkrachten vaker gebruik maken van het speellokaal doordat het gemakkelijk in gebruik is;
  • de Dorack materialen voldoende uitdaging bieden aan kinderen op alle bewegingsniveaus;
  • maar liefst 96% van de respondenten het Dorack speellokaal van harte aanbeveelt.

 

De basis van de inrichting is het verplaatsbare klimrek, dat u kunt aanvullen met frames, ladders, duikelstokken, glijbanen, speldoeken etc. Een oerdegelijke, veilige, kleurrijke en flexibele inrichting voor uw speellokaal!

 

De basis: het vrijstaande klimrek

Het Dorack klimrek is vrijstaand, zodat alle muren beschikbaar blijven voor bijvoorbeeld balspelen. Docenten kunnen het klimrek zelfstandig klaarzetten en opruimen, doordat het verrijdbaar en licht van gewicht is. Het klimrek kan deels of volledig uitgeklapt worden, afhankelijk van het bewegingsniveau van de groep. Door de stabiele basis kunt u het rek ook schuin neerzetten en zo een ruime ‘klimwand’ creëren. En door een rekdeel horizontaal te zetten, hebt u zelfs een zwaaipunt beschikbaar om bijvoorbeeld een schommel aan te bevestigen. In combinatie met de beschikbare Dorack materialen maakt u van één klimrek een compleet speellokaal om te klimmen, schommelen, glijden, duikelen, springen en ga zo maar door.

 

Een greep uit de Dorack materialen

Nijha heeft allerlei attributen ontwikkeld om de mogelijkheden van Dorack optimaal te benutten en om voortdurend mee te variëren. Deze producten hebben we ondergebracht in de volgende categorieën:

  • Frames
  • Attributen (zoals een balansrol of duikelstok)
  • Glijbaan en bank
  • Speldoeken
  • Dorack en speeltoestellen

 

Plaats uw bestelling voor Dorack materialen

Koop de inrichting van uw speellokaal bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel direct via onze webshop of vraag eerst een catalogus aan. De inrichting van een speellokaal is vaak een project waarbij u de materialen en indeling slim op elkaar af wilt stemmen. Onze professionals gaan graag met u in gesprek voor een advies op maat. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag