Een veelzijdige speelplek

Het Dorack speellokaal staat garant voor jarenlang speelplezier voor kleuters. De basis van dit speel- en beweegconcept is een verplaatsbaar klimrek, dat vrij in de ruimte staat. U kunt het klimrek uitbreiden en –bouwen met talloze materialen en accessoires, zoals matten, survivaldoeken, fittramps of schommels. De mogelijkheden zijn ongekend en de Dorack speellokaal inrichting is dan ook heel enthousiast ontvangen. Het Onderzoeksbureau Kennispraktijk vroeg bijna tachtig scholen naar hun mening en ervaringen, waarvan maar liefst 96% Dorack van harte zou aanbevelen. Vooraf verwachtten leerkrachten dat de bewegingsintensiteit van kinderen zou toenemen en dat de lessen gevarieerder zouden worden. De scholen gaven aan dat beide verwachtingen ruimschoots zijn uitgekomen. Onder meer dankzij de matten en accessoires, die u bij het Dorack klimrek kunt gebruiken.

 

Meer plezier met matten

Er zijn allerlei soorten speelmatten beschikbaar bij Dorack. Hieronder komt een aantal aan bod en u vindt het complete aanbod in onze webshop:

  • Flexmat Dorack: de flexmat bestaat uit een flexibele mat en een turnmat, die u met klittenband aan elkaar kunt bevestigen. De flexibele mat is ideaal voor balanceer- een weerstandoefeningen, waar de turnmat een gladde en een stroeve kant heeft voor gebruik bij verschillende spelvormen. De complete flexmat is inzetbaar als kegmat of zitzak en brengt zo een nieuwe dimensie in het speellokaal.
  • Kegmat: een schuin aflopende mat om kinderen te ondersteunen bij een bepaalde beweging, zoals koprollen. De mat sluit aan op een landingsmat en kan zo de hoogte van de landingsmat naar de vloer overbruggen. Daarnaast is het een ideaal mikpunt om met een bal naar te gooien en de mat omver te krijgen.
  • Vouwmat 8-delig: deze vouwmat is verkrijgbaar met vier, zes, acht of tien delen en elk deel heeft een andere kleur (rood, groen, blauw of geel). De mat is natuurlijk geschikt om op te springen en rollen, maar is ook leuk als mikdoel en u kunt er zelfs een poppenkast mee maken.

 

Plaats uw bestelling voor matten

Koop de inrichting van uw speellokaal bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel direct via onze webshop of vraag eerst een catalogus aan. De inrichting van een speellokaal is vaak een project waarbij u de materialen en indeling slim op elkaar af wilt stemmen. Onze professionals gaan graag met u in gesprek voor een advies op maat. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag