Voor simpel speelplezier kunt u het beste duikelrekken kopen

Het duikelrek is een klassiek speeltoestel dat altijd even populair is gebleven. Dat is niet verwonderlijk, want voor een eenvoudige constructie biedt het heel veel mogelijkheden. Kinderen kunnen eraan hangen, op klimmen en rondjes draaien op alle mogelijke manieren. Bovendien is een duikelrek uitermate geschikt als voetbaldoel.

Het zijn juist deze rechttoe rechtaan materialen die de creativiteit van kinderen prikkelen. Met twee duikelrekken naast elkaar creëert u een brug en met een doek erover staat er een tent. En om nog vier praktische voordelen te noemen van het kopen van onze duikelrekken:

  • Ze nemen nauwelijks ruimte in beslag;
  • Ze zijn zeer onderhoudsarm;
  • Ze hebben een lange levensduur;
  • Ze zijn veilig en stabiel.

Als extra veiligheidsmaatregel adviseren we een zachte ondergrond, zoals zand of rubberen tegels.

 

Duikelrekken kopen bij Nijha

De gebruiksmogelijkheden van duikelrekken zijn bijna eindeloos. Bovendien vraagt het rek om behendigheid, kracht en lef van de gebruiker, waardoor kinderen trots laten zien wat ze allemaal op het rek kunnen. Ons assortiment bestaat uit vier duikelrekken die u los of in combinatie kunt kopen. Een kort overzicht:

  • Duikelrek 1-delig: Een duikelrek van 75 centimeter hoog voor de kleinste gebruikers.
  • Duikelrek 2-delig: Een duikelrek met twee verschillende hoogtes, van 80 en 100 centimeter. De dikwandige buis is bestand tegen de grootste duikelkrachten.
  • Duikelrek 3-delig: Een duikelrek met drie verschillende hoogtes, zodat kinderen van verschillende leeftijden ook samen kunnen spelen.
  • Duikelrek Funky: Een duikelrek dat kinderen uitdaagt! De Funky loopt schuin af en is geschikt voor twee kinderen tegelijk. Het aflopende deel kan ook als glijbaan gebruikt worden. En wat we hebben gezien op het schoolplein: als kinderen een springtouw aan het uiteinde vastknopen hebben ze samen urenlang spring-, duikel- en glijplezier. 

 

Meer informatie over duikelrekken kopen bij Nijha

Koop de inrichting van uw speelplek bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel direct via onze webshop of vraag eerst een catalogus aan.

De inrichting van een speelplek is vaak een project waarbij u de materialen en indeling slim op elkaar wilt afstemmen. Onze professionals gaan graag met u in gesprek voor een advies op maat.
Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag