Nooit spijt van een kabelbaan kopen

In elke speeltuin is de kabelbaan voortdurend bezet. Het is een van de populairste speeltoestellen onder kinderen. De kleintjes staan er met open mond bij te kijken, hopend dat ze zelf snel oud genoeg zijn om ook een ritje te maken. En voor kinderen vanaf vijf jaar betekent de kabelbaan jarenlang speelplezier. Nijha biedt u twee uitstekende kabelbanen om uit te kiezen. U kunt beide banen bij ons kopen en wij verzorgen de installatie bij u op locatie.

 

Kabelbaan Jesse kopen

Kabelbaan Jesse is een klassieke kabelbaan. Dit speeltoestel is grotendeels vervaardigd uit FSC hout en heeft een natuurlijke uitstraling. Een prachtige aanvulling in een groene omgeving, zoals in een park of bij een speelgelegenheid in een bosrijk gebied. Het unieke aan deze kabelbaan is dat het hoogteverschil zich in de constructie bevindt. Er is dus geen (aanleg van een) talud nodig om een hoogteverschil op de grond te creëren.  Het zitje is bevestigd aan een solide ketting, die is afgeschermd met een rubberen omhulsel voor extra goede grip. Kinderen komen altijd op tijd en rustig tot stilstand, dankzij de werking van een stopveer. Ook de veiligheid is binnen de constructie van deze kabelbaan geborgd; dankzij een remsysteem kan de katrol niet heen en weer slingeren als er geen kind op het zitje zit. Nijha levert elke klant die deze kabelbaan koopt een hoogwaardige RVS katrol mee.

 

Of koopt u liever een felrode kabelbaan met strakke vormgeving?

De andere kabelbaan in ons assortiment heeft een volkomen ander uiterlijk dan de houten Jesse. De kabel is aan de ene kant in de grond bevestigd en aan de andere kant op de kop van een felrode, moderne constructie. Langs de baan die zo ontstaat kunnen kinderen 25 meter naar beneden glijden. Het rubberen zitje is geschikt om aan te hangen of op te zitten. Bij deze kabelbaan zorgt een hoogteverschil in het terrein voor het mooiste effect. U kunt de kabelbaan ook kopen met een lengte van 40 meter. We informeren u graag over de mogelijkheden!

 

Meer informatie over een kabelbaan kopen bij Nijha

Koop de inrichting van uw speelplek bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel direct via onze webshop of vraag eerst een catalogus aan.

De inrichting van een speelplek is vaak een project waarbij u de materialen en indeling slim op elkaar wilt afstemmen. Onze professionals gaan graag met u in gesprek voor een advies op maat.
Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag