Klimtoestel op elke speelplek

Een klimtoestel mag eigenlijk op geen enkele speelplek ontbreken. Kinderen zijn ook dol op speeltoestellen als schommels en glijbanen, maar met klimmen kun je net wat creatiever zijn. Vooral als de klimtoestellen je daartoe uitdagen en dat zit bij onze toestellen wel goed. Kinderen van een jaar of drie tot twaalf raken hier niet snel op uitgekeken, en leren al spelende hoe ze veilig omhoog en omlaag kunnen klauteren, op de kop kunnen hangen en kunstjes kunnen leren. Klimmen is voor kinderen een hele natuurlijke activiteit en onze klimtoestellen stimuleren dat des te meer. Door de uitdagende vormen en vrolijke kleuren nodigen ze iedereen uit om ze te gebruiken.

 

Klimtoestellen als het beste alternatief voor een boom

Wie aan de rand van een dorp of op het platteland opgroeit, klimt nog wel eens in een boom. Maar voor veel kinderen is spelen in de natuur niet elke dag weggelegd. Onze klimtoestellen zijn dan een prachtig alternatief voor het ‘bedwingen’ van een boom. Ze bieden zowel de beginnende als de meer ervaren klimmers genoeg spanning en door de ruimtelijke opzet zijn de klimtoestellen ook nog eens hele sociale speeltoestellen.

 

Wat u bij Nijha aan klimtoestellen vindt

Ons assortiment klimtoestellen gaat van een metalen klimboom of kleuterklimboog, tot een houten klimtoestel met allerlei elementen. Een aantal van onze toppers:

  • De Cornee is een uitdagend en kleurrijk toestel dat zowel het samen spelen als de competitiedrang aanwakkert. Wie is het eerste boven? Wie kan een rondje klimmen zonder met de voeten aan de grond te komen? Een klimtoestel met een ruimtelijke opstelling en vervaardigt uit duurzaam hout met FSC certificaat.
  • Archie is geïnspireerd op de klassieke klimboog, maar dan met allerlei nieuwe dimensies. De ruimte tussen de spijlen varieert, waardoor er verschillende klimniveaus ontstaan. Bovendien nodigt de halfopen constructie uit om zelf initiatief te nemen en dit klimtoestel te gebruiken als tent of voetbaldoel.
  • De Twentenaar is een toestel waarbij niemand met beide benen op de grond kan blijven staan. Alle onderdelen vragen erom beklommen te worden en kinderen kunnen de openingen tussen de touwen ook gebruiken om op te mikken tijdens een balspel. Zo zien we dat onze klimtoestellen niet alleen gebruikt worden om op te klauteren, maar ook figureren in allerlei andere spelactiviteiten.

 

Meer informatie over de klimtoestellen van Nijha

Koop de inrichting van uw speelplek bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel direct via onze webshop of vraag eerst een catalogus aan.

De inrichting van een speelplek is vaak een project waarbij u de materialen en indeling slim op elkaar wilt afstemmen. Onze professionals gaan graag met u in gesprek voor een advies op maat.
Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag