1 2  

Speeltoestellen voor buiten vervelen nooit

Kinderen willen in beweging zijn. Ze kunnen niet wachten om nieuwe klim- en klauterkunsten te leren en naar hartenlust te glijden, springen en kruipen. Onze speeltoestellen voor buiten brengen al die activiteiten samen. Het zijn in feite complete speeltuinen in één, geschikt voor groepen kinderen die samen spelen. In ons uitgebreide assortiment vindt u speeltoestellen voor kinderen van ongeveer drie tot twaalf jaar. Doordat kinderen van verschillende leeftijden samen spelen kunnen de kleintjes bij de groteren afkijken wat er allemaal nog meer mogelijk is. Zo bieden deze speeltoestellen kinderen van alle leeftijden urenlang plezier, spanning en steeds weer nieuwe mogelijkheden.

 

(Hele) kleine greep uit de speeltoestellen voor buiten

Ze zijn niet weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld: onze vrolijke en veelkleurige speeltoestellen. Bij sporthallen, in parken, op schoolpleinen; u vindt de speeltoestellen overal waar kinderen komen. De beste keuze aan toestellen voor uw locatie hangt af van verschillende factoren, zoals de leeftijdsgroep, uw budget en de beschikbare ruimte op uw speelplek. Nijha helpt u graag met gericht advies om de beste keuze te maken. Zo is een deel van ons assortiment uitgevoerd in metaal en een deel in hout, dat een hele andere uitstraling heeft. Al onze speeltoestellen zijn ontwikkeld voor gebruik in de buitenlucht en duurzaam in gebruik. Om u een kleine indruk te geven van de veelheid aan mogelijkheden:

  • De Balder: ons meest compacte speeltoestel, dat nog altijd alle ruimte biedt aan een groep van circa zes kinderen om zich uit te leven.
  • De Grijssloot: een speeltoestel met een hoge uitdagingsgraad om behendigheid, coördinatie en ruimtelijk inzicht te ontwikkelen.
  • De Altena: een speeltoestel met heel veel variatie waar grote groepen kinderen tegelijk aan kunnen hangen, in kunnen klimmen en vanaf kunnen glijden.
  • De Sophie: een klim- en klauterparcours met draaiwokkels, een evenwichtstrap, klimpaneel en RVS glijstangen.
  • De Henk: met een hoogte van 2,5 meter en daardoor een extra lange en snelle glijbaan. Voor wie dat nog niet meteen durft is er ook een brandweerstang en een lager bordes met glijstangen.

 

Meer informatie over de buiten speeltoestellen van Nijha

Koop de inrichting van uw speelplek bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel direct via onze webshop of vraag eerst een catalogus aan.

De inrichting van een speelplek is vaak een project waarbij u de materialen en indeling slim op elkaar wilt afstemmen. Onze professionals gaan graag met u in gesprek voor een advies op maat.
Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag