1 2 3  

Hoogwaardige houten speeltoestellen

Het gebruik van hout in een speeltoestel geeft uw speelplek direct meer warmte en uitstraling. Dat is een van de aspecten die wij heel belangrijk vinden bij het inrichten van een speelplek: de sfeer. Elke speelplek moet als een magneet werken op kinderen uit de wijde omtrek en dat is gegarandeerd met onze houten speeltoestellen. De combinatie van vrolijke kleuren, speelse vormgeving en een houten constructie maken een schoolplein, wijkspeelplaats of parkje helemaal af. En het lachen en gillen van spelende kinderen doet de rest!

 

Waarom onze houten speeltoestellen?

Bij de keuze voor een speeltoestel gaat u natuurlijk niet alleen op het uiterlijk af. De constructie, duurzaamheid en filosofie achter het houten speeltoestel wegen ook mee. Nijha is niet alleen uw leverancier van sport- en spelmaterialen, maar we produceren ook allerlei prachtige producten in eigen huis. Sport en spel is voor ons ‘a way of life’, die we al ruim 90 jaar ontwikkelen. Een van de belangrijkste onderdelen van onze visie op het ontwerpen en bouwen van houten speeltoestellen, is het gebruik van FSC® gecertificeerd hout. Al ons hardhout heeft dit certificaat en staat daarmee garant voor een minimale milieubelasting. Daarbij zijn al onze houten speeltoestellen niet alleen natuurlijk, maar ook minstens zo avontuurlijk. Een inspiratiebron voor spelende kinderen en een genot om naar te kijken voor de ouders, leerkrachten en omstanders.

 

Houten speeltoestellen overal in ons assortiment

Het assortiment van Nijha is heel breed en divers. Alleen al op het gebied van speeltoestellen onderscheiden we allerlei categorieën, zoals schommels, glijbanen, behendigheidsparcoursen, speelhuisjes en duikelrekken. In al deze categorieën ziet u houten speeltoestellen terugkomen. U kunt dus niet alleen losse toestellen kopen, maar ook een complete speelplek inrichten met een sfeervolle uitstraling door het houtwerk. Als voorloper op het gebied van bewegen, sport en spel inspireren we u graag met een keur aan mogelijkheden!

 

Meer informatie over de houten speeltoestellen van Nijha

Koop de inrichting van uw speelplek bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel direct via onze webshop of vraag eerst een catalogus aan.

De inrichting van een speelplek is vaak een project waarbij u de materialen en indeling slim op elkaar wilt afstemmen. Onze professionals gaan graag met u in gesprek voor een advies op maat.
Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag