Wipkip kopen bij Nijha

Zoekt u een speeltoestel waar kinderen desnoods voor in de rij gaan staan? Koop dan een van onze vrolijke en kleurrijke wipkippen! Voor kinderen is het heen en weer bewegen op de Biciloko motor, het Libera lieveheersbeestje of de Tukano toekan, onweerstaanbaar. De wipkip heeft niet voor niks een vaste plek veroverd in het Nederlandse straatbeeld; kinderen kunnen er geen genoeg van krijgen. Om die beleving en het plezier nog verder te vergroten, zien de wipkippen in ons assortiment er ook nog eens prachtig uit. Het zijn uitnodigende en kleurrijke speeltoestellen, die individueel of samen met een paar vriendjes en vriendinnetjes te gebruiken zijn.

 

Harmonio tijger kopen als groeps-wipkip

De Harmonio tijger is een bijzondere wipkip waar twee tot vier personen tegelijk mee kunnen spelen. Twee kinderen kunnen plaatsnemen in de zitjes aan weerszijden van de veer en zo heen en weer wippen. Deze twee zitjes worden aan weerszijden verbonden door flanken of vleugels, en op elke vleugel kan ook een kind zitten. Zo zijn er twee kinderen in beweging en liften er twee lekker mee! De Harmonio tijger lijkt weggelopen uit een Disney film en werkt als een magneet op kinderen. Deze wipkip is een uitstekende keuze voor drukbezocht speelplekken, want met de aluminium opbouw en de dikke fotodeck grondplaat, is een lange levensduur gegarandeerd.

 

Losse wipkip kopen

Ons assortiment bestaat voor het grootste deel uit losse wipkippen, die door één persoon tegelijk te gebruiken zijn. Voor al onze wipkippen geldt dat de metalen delen zijn voorzien van een slagvaste en kleurechte poedercoating. Kwaliteit staat bij Nijha altijd voorop, samen met de veiligheid. De wipkippen zijn hele veilige speeltoestellen, geschikt voor kleine kinderen, die intuïtief begrijpen waar ze voor bedoeld zijn. U kunt natuurlijk ook een aantal losse wipkippen bij elkaar plaatsen, zodat de kinderen hun plezier kunnen delen. We hebben genoeg verschillende ontwerpen voorhanden, zoals:

  • De Biciloko: een motor, waarop kinderen hun eigen tempo en snelheid kunnen bepalen.
  • De Tukano: een vogel die tot de verbeelding spreekt van de doelgroep.
  • De Libera: een lieveheersbeestje met een ergonomische vormgeving en goede houvast voor de allerkleinsten.
  • De Sidi: een zitje met een stuur, waar kinderen snel vertrouwd mee raken.

 

Koop uw wipkip bij de specialist

Koop de inrichting van uw speelplek bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel direct via onze webshop of vraag eerst een catalogus aan.

De inrichting van een speelplek is vaak een project waarbij u de materialen en indeling slim op elkaar wilt afstemmen. Onze professionals gaan graag met u in gesprek voor een advies op maat.
Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag