Spelen met water en zand verveeld nooit

De watertoestellen zijn een magneet in elke speelplek. Elk kind vind het leuk om in stromend water te spelen en een dijkje te maken van zand. De water speelelementen passen mooi in een natuurlijke omgeving. De elementen komen het beste tot hun recht wanneer er gebruik wordt gemaakt van een glooiing in het landschap.

Soorten watertoestellen

Nijha biedt verschillende soorten waterelementen die goed met elkaar te combineren zijn:

De robuuste Kliedertafel heeft een mooi reliëf voor meer speelplezier. Kinderen kunnen bij de tafel heerlijk spelen met zand en water. Aan de tafel zijn twee emmertjes gemonteerd om water op te vangen of zand mee te scheppen.

Op het Pompplatform wordt een waterpomp geplaatst, waarop meerdere kinderen kunnen spelen. Deze is weer ideaal te combineren met de kliedertafel en watergoot. Met de Watergoten kan het water wegstromen.

Meer informatie bij het kopen van watertoestellen

Koop de inrichting van uw speelplek bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel direct via onze webshop of vraag eerst een catalogus aan.

De inrichting van een speelplek is vaak een project waarbij u de materialen en indeling slim op elkaar wilt afstemmen. Onze professionals gaan graag met u in gesprek voor een advies op maat.
Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag