1 2 3  

Balanceren in evenwicht

Gevoel voor balans is een basisvaardigheid voor het beoefenen van allerlei sporten en spelen. Wie springt, draait of dribbelt, moet goed in evenwicht kunnen blijven. Onmisbaar bij bijvoorbeeld volleybal, voetbal, basketbal en nog veel meer vormen van lichaamsbeweging. Ook in het dagelijks leven moeten we voortdurend in balans zien te blijven, bijvoorbeeld op de fiets, tijdens het traplopen of met het extra gewicht van een kind op de arm. Balanceren is dan ook een veelgebruikte oefening tijdens fysiotherapie. Maar het is ook gewoon ontzettend leuk om te proberen steeds langer in evenwicht te blijven op een balanswip, één-wieler of de Pedalo.

 

Aanstekelijke oefeningen op de Pedalo

De Pedalo bestaat in verschillende uitvoeringen. De basisvorm bestaat uit twee plankjes die fungeren als trappers, met twee grote wielen aan beide zijkanten en twee grote wielen in het midden (zes wielen in totaal), aangestuurd door de twee plankjes. Ga er maar eens op staan en probeer zo lang mogelijk te blijven trappen zonder de hulp van een zadel of stuur! De overige Pedalo’s die u in ons assortiment vindt:

  • Pedalo enkel, met één wiel aan beide kanten en één in het midden. De plankjes van deze Pedalo zijn een stuk kleiner dan bij de dubbele uitvoering en lijken nog meer op echte trappers.
  • Pedalo slalom, met een nieuwe dimensie van bochtjes maken vanuit de heupen, of door het bovenlichaam in de bocht te bewegen.
  • Pedalo combi, geschikt voor twee personen, die met de rug of het gezicht naar elkaar toegekeerd staan. Optioneel kunt u telescoopsteunen bevestigen aan de voetplaten om houvast te hebben.
  • Pedalo go-giant, voor een uitdaging op niveau! Dit is de Pedalo enkel, maar dan met extra grote (oppompbare) rubberen banden.

 

Van stelten tot balanswip

Het assortiment van Nijha met balanceermaterialen is heel uitgebreid. U kunt bij ons terecht voor traditionele stelten, een pogo stick, loopklossen en een balanswip. Ook hebben we allerlei speelse balansvormen voor kleine kinderen, zoals de skippybal – ook al zo’n klassieker – het balansparcours en de Bilibo.

 

Plaats uw bestelling voor balanceren

Koop uw balanceermaterialen bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen?
Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag