Snelheid maken

Kinderen houden van snelheid. Dat begint al op jonge leeftijd op de kermis, de glijbaan en de schommel. Nijha heeft superleuke producten in het assortiment voor ‘glijden en rijden’. Zoals de KBS glijplank voor in de gymzaal. De plank past precies tussen twee stijlen van een Nijha KBS klimrek en de bovenkant is glad afgewerkt. Kinderen kunnen er zittend, staand en liggend vanaf glijden of tegenop proberen te klimmen. Of de Riksha, een stoeltje op twee lucht gevulde banden met een beugel ervoor. Het ene kind kan zitten, terwijl de andere het stoeltje trekt met de beugel en dan weer andersom!

 

Skateboards en –planken

Skaten is allang geen subcultuur meer, maar een breed omarmde sport waar op hoog niveau wedstrijden voor worden georganiseerd. Bijna elke dorp en stad heeft wel een buitenvoorziening met een miniramp, heuvels en stangen, of zelfs een indoor skatepark(je). Natuurlijk heeft Nijha ook op dit gebied een veelzijdig aanbod voor u geselecteerd. Zo hebben we de Pedalo skateplank, geschikt om met twee voeten op te staan en vooruit te bewegen door het gewicht van het ene naar het andere been te verplaatsen. Wie liever wil zitten kan de handgrepen vastpakken en zo nog beter de richting bepalen. Daarnaast hebben we diverse skateboards, van een eenvoudig Basic model tot de Blur insides voor zowel beginners als gevorderden en pro’s. Dit board heeft een Concave design en is gemaakt van 7-laags Canadees esdoornhout.

 

Kuipscooter en steps

De kuipscooter is een kuipstoeltje met een foamkern en een oerdegelijke toplaag, voorzien van vier zwenkwieltjes. Kinderen vanaf 1,5 jaar kunnen hier veilig en comfortabel in rijden en de kuipscooter blijft jarenlang leuk. Vanaf een jaar of vier kunnen kinderen gaan steppen en gaat er een wereld voor ze open. Onze steps hebben massieve banden, die nooit lek gaan, een antislip bodemplaat en handgrepen met extra grip. Ideaal voor op het schoolplein en bij de BSO.

 

Plaats uw bestelling voor glijden en rijden

Koop uw glijpanken en rijdende spelmaterialen bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen?
Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag