Samen in de Co-oper blanket

De Co-oper blanket is een flexibele deken met twee openingen, waarin kinderen op allerlei manieren kunnen spelen. De deken zorgt voor een intieme setting en kinderen moeten elkaar leren vertrouwen en leren samenwerken. Bijvoorbeeld door als groep in de deken te staan en te zorgen dat deze op spanning blijft. Samen beweegt de groep zich voorzichtig door de ruimte, wat een spannend spel oplevert. De blanket wordt ook gebruikt om creativiteit en beweging te stimuleren. Zo kunnen kinderen de deken op een bepaalde manier gebruiken – bijvoorbeeld door zich erin te verstoppen – en moet de rest van de groep het nadoen. De Co-oper stimuleert ook samen dansen en bewegen, doordat iedereen in de blanket mee moet gaan in de beweging van de groep. Een fantastische manier om onderling contact en vertrouwen in een groep te vergroten. De Co-oper band is een vergelijkbaar product, dat meer is gericht op samen oefeningen uitvoeren.

 

Parachute/dansdoek

Een prachtige, veelkleurige doek om samen mee te spelen. Bijvoorbeeld door een dans in te studeren waarbij iedereen de doek vasthoudt en soms de lucht in gooit om er snel onderdoor te rennen, alvorens de ‘parachute’ weer samen op te vangen. De doek kan ook als vangnet gebruikt worden om een bal te vangen. Daarnaast is de parachute ideaal om een tent of iglo mee te creëren, waar kinderen urenlang in en omheen kunnen spelen. De doek is te gebruiken door groepen van 5 tot 25 mensen.

 

Vangnet Fling-it

De Fling-it is in feite een verplaatsbaar doel. Het net heeft een afmeting van 122 x 122 centimeter en kan door twee tot zes personen vastgehouden worden. Door het net ineens strak te trekken vliegt de bal weg en door samen te werken kan de groep een bal die wordt aangegooid opvangen.

 

Plaats uw bestelling voor samenwerking

Koop uw materialen voor samenwerken bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen?
Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag