Muziek motiveert

Sport en muziek zijn in veel fitness- en sportaccommodaties al onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een opzwepende beat motiveert mensen om nog even door te gaan en het uiterste uit zichzelf te halen. Bovendien is muziek natuurlijk ritmisch, wat mogelijkheden biedt voor oefeningen op de maat. Kleine kinderen beginnen meteen te dansen als ze muziek horen die bij hun belevingswereld past en ontdekken zo allerlei nieuwe bewegingen. En ook voor senioren is muziek een mooie ondersteuning bij oefeningen om fit en vitaal te blijven. Nijha heeft een bescheiden aanbod aan muziekinstrumenten, sound systems en aanverwante artikelen, van uitstekende kwaliteit. We hebben alle producten geselecteerd op duurzaamheid en gebruiksgemak, zodat u er lang plezier van heeft. Hieronder vindt u een greep uit ons aanbod. In de webshop staan alle producten beschreven, inclusief alle specificaties.

 

Sound systems

Het beste sound system voor uw situatie hangt mede af van de hoeveelheid mensen die u via de speakers wilt bereiken. Wij hebben muziekinstallaties afgestemd op groepen tot 50, 300 en 500 personen (een heel voetbalveld):

  • Minivox-lite: compacte geluidsset met microfoon voor groepen tot 50 personen. Inclusief aansluiting voor een MP3 speler en NIHM batterijen met oplader.
  • Fender 150 Pro basisset: compact geluidssysteem met design speakers voor groepen tot 300 personen. Voorzien van twee microfoon aansluitingen en twee aansluitingen voor een externe geluidsbron (zoals een MP3 of Cd-speler).
  • Fender 300 Pro basisset: uitgebreide versie van de bovenstaande set, geschikt voor groepen tot 500 personen. Voorzien van vier microfoon aansluitingen en twee aansluitingen voor een externe geluidsbron (zoals een MP3 of Cd-speler).
  • Beacon sound system: compacte geluidsinstallatie voor groepen tot 500 personen, met ingebouwde MP3 speler en ontvanger voor een draadloze microfoon. Voorzien van aansluitingen voor twee extra microfoons en één externe geluidsbron.

 

Instrumenten en accessoires

U kunt de sound systems uitbreiden met diverse accessoires, zoals de Fender Pro microfoonset of statiefset. Daarnaast hebben we een bongo en tamboerijn in het assortiment, om zelf muziek te maken ter begeleiding van activiteiten.

 

Plaats uw bestelling voor bewegen op muziek

Koop uw materialen voor bewegen op muziek bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen? Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag