Coördinatie en balans voor therapie

Therapeutische oefeningen gaan vaak over de juiste manier van bewegen en het vinden van de balans. Coördinatie en balans zijn belangrijke vaardigheden, bijvoorbeeld voor ouderen die bang zijn om te vallen. Ook voor kinderen is het zinvol (en leuk) om te oefenen met balanceren en zich zo bewust te worden van hun lichaam en bewegingsmechaniek. Daarom heeft Nijha een breed assortiment aan materialen geselecteerd, die voor therapeutische en/of recreatieve doeleinden geschikt zijn. Zoals de fysiorol en de bodybal. De fysiorol is speciaal ontwikkeld voor therapie en is geschikt voor alle leeftijden. U krijgt er een handig boekje bij geleverd, vol oefen- en gebruiksmogelijkheden. De bodybal is een zachte en stevige bal, die aangenaam warm aanvoelt. De bal wordt veel gebruikt voor balansoefeningen met kinderen, die de grote doorsnede van 55, 65 of 95 centimeter prachtig vinden.

 

Assortiment met voor elk wat wils

Naast losse fysio-, balans- en bodyballen, hebben we ook complete pakketten voor trainings- en revalidatiedoeleinden. Zoals het Basic Balance fysiopakket, dat gebruikt wordt bij neurorevalidatie. De combinatie van verschillende materialen zorgt voor een grote diversiteit in oefenvormen. Het pakket is geschikt voor jong en oud en de materialen zijn prettig in gebruik.

Een ander voorbeeld is het Sport fysiopakket, bedoeld voor preventieve training en revalidatie. De combinatiemogelijkheden van de materialen maakt dit pakket heel geschikt om onverwachte situaties mee te creëren, waar de sporter alert op moet reageren. In (onder andere) contactsporten is het reactievermogen heel belangrijk en dit pakket voorziet in allerlei prikkelende oefensituaties. Bekijk het complete assortiment aan losse materialen en pakketten voor balans en coördinatie in onze webshop.

 

Balanceren voor kinderen

Kinderen beleven veel plezier aan balanceeroefeningen, die kriebels in de buik veroorzaken als het evenwichtsgevoel even wankelt. Het zijn spannende spelletjes, die ook nog eens heel leerzaam zijn. Met onze balans- en coördinatieproducten speciaal voor kinderen creëert u eenvoudig leuke spelsituaties voor individuen of groepen. Bekijk het assortiment in onze webshop, waaronder de klassieke skippybal, tactiele stapstenen en een balansparcours.

 

Plaats uw bestelling voor coördinatie- en balansmateriaal

Koop uw coördinatie- en balansmateriaal bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen?
Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag