Sport- en spelmaterialen met een extra dimensie

Nijha heeft een mooi assortiment aan producten die een extra dimensie hebben. Deze producten kunnen mensen met een visuele of gehoorbeperking ondersteunen bij sport en spelactiviteiten, maar zijn ook geschikt voor recreatief gebruik. Denk aan ballen met een bel erin, geluidsbusjes of een memoryspel met voelzakjes. Hiermee creëert u allerlei spelsituaties waarbij kinderen alleen hun gehoor of tastzin kunnen gebruiken. Een spannende en leerzame manier om de zintuigen aan te scherpen. Naast de zintuigelijke materialen, hebben we ook een serie spelletjes gericht op het ontwikkelen van de fijne motoriek. Zoals de ‘draaiworm’ om de hand-oog coördinatie te verbeteren door een knikker over een gedraaide baan heen en weer te laten rollen.

 

Ballen met of zonder geluid

Ballen zijn een van de meest gebruikte attributen bij sporten en spelen. Ze zijn multifunctioneel inzetbaar en onmisbaar voor allerlei activiteiten. Ons assortiment omvat een serie ballen die geluid maken als ze bewegen, doordat er belletjes in zitten. Sommige van deze ballen zijn specifiek voor een bepaalde sport bedoeld, zoals de Goalbal Ultima. Deze bal heeft een goed profiel voor extra grip en geeft een helder geluid. Bij goalbal is het de bedoeling dat alle spelers – met of zonder visuele beperking – blind proberen de bal uit hun eigen doel te houden en bij de tegenpartij te scoren. Bekijk alle bijzondere ballen en hun specificaties in ons webshop.

 

Breed assortiment

Het aanbod producten gericht op ‘horen en voelen’ is te groot om hier helemaal aan bod te laten komen. We doen een greep uit de materialen om u een idee te geven, en u vindt het complete assortiment in onze webshop.

  • Voelzakjes memoryspel: een memoryspel waarbij spelers twee dezelfde zakjes moeten vinden door te voelen. Het spel stimuleert de waarnemingszin en is geschikt voor kinderen – met of zonder visuele beperking – vanaf vier jaar.
  • Co-oper band voor groepsactiviteiten: een band van gekleurde fleecestof met een elastiek erin, waar kinderen samenwerkingsoefeningen mee kunnen doen. Het werken met de band vraagt om onderling vertrouwen en gezamenlijke coördinatie.
  • Manipola set: een set kleurrijke, super zachte ballen met een bobbelige structuur. De ballen zijn gemakkelijk vast te houden, ook met weinig kracht in de handen.

 

Plaats uw bestelling voor spelmaterialen

Koop uw spelmaterialen bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen?
Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag