Grote ballen met toeters en bellen

Een extra grote bal nodigt meteen uit om mee te gaan spelen. Helemaal als de bal ook nog belletjes heeft of geschikt is als schommel. Zoals de bellenbal in ons assortiment, met een doorsnede van vijftig centimeter. Bij de geringste beweging gaan de bellen in de transparante bal rinkelen! Een erg leuke bal voor peuters en kleuters, maar hij wordt ook veel gebruikt in therapiesettings, de gezondheidszorg en bij visueel gehandicapten. Of de Soft punch- en zitbal Trial. Dit is een zachte, cilindervormige bal, die ideaal is voor trap- en stootoefeningen, maar ook als schommel. De Trial heeft een elastisch koord aan de ene kant en een ophangtouw aan de andere. Gebruik uw Gymvariastel, ringenstel of de speciale punchbalinstallatie om de bal op te hangen en bedenk leuke spelvormen waarbij kinderen naar elkaar toe moeten zwaaien en een object aan elkaar overgeven. De elastische onderkabel kunt u afspannen aan een vloerplaat, zodat gebruikers tegen de bal kunnen slaan en stoten zonder dat deze wegrolt.

 

Grote ballen voor fysio en balanceren

Ook op het gebied van fysioballen en balanceerballen kunt u uitstekend bij ons terecht. Een greep uit het assortiment:

  • De Fysiorol: een langwerpige bal met allerlei gebruiksmogelijkheden, speciaal ontwikkeld voor therapie. De Fysiorol is geschikt voor kinderen en volwassenen en elk model is belastbaar tot 300 kilo. U krijgt er een boekje bij waarin verschillende oefenmogelijkheden staan.
  • De Bodybal: een veelgebruikte bal bij balansoefeningen voor kinderen, die zacht is en warm aanvoelt. Deze ballen zijn oppompbaar, hebben een goede grip en stuiteren prima!
  • Boa ball Trial: deze grote balansbal is te gebruiken bij stabiliteits- en krachtoefeningen. Door een verzwaring in de onderkant geeft de Boa ball een licht tegenwicht bij elke beweging en keert de bal altijd terug in de uitgangspositie. Heel geschikt voor therapiedoeleinden en hersteltraining.

 

Plaats uw bestelling voor grote ballen

Koop uw grote ballen bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen?
Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag