1 2  

Kleine ballen, groot plezier

Ons assortiment in de categorie ballen is enorm. We hebben officiële sportballen, foamballen, supergrote ballen, speciale ballen, noem maar op. Daarbij mag de afdeling met kleine ballen natuurlijk niet ontbreken. Hier vindt u ballen van klein formaat, geschikt voor allerlei toepassingen. Zoals het ‘gewone’ gooi- en vangwerk, maar ook stuiterballen, knijpballen en Cross boccia ballen, waarmee u een soort jeu de boules kunt spelen. We verrassen u graag met de ruime keuze. In onze webshop vindt u het complete assortiment aan kleine ballen en hieronder doen we een greep uit het aanbod.

 

Van Z-ball en E-Z ball tot Yuck-e-ball

De Z-ball is een bal met zes stuitknobbels, die ervoor zorgen dat de bal voortdurend een onverwachte kant op schiet. Zo houdt één kleine bal een groep kinderen constant in beweging, met veel plezier. De Z-ball is ook ideaal voor oefeningen om de coördinatie mee te verbeteren.

De E-Z ball voelt aan als een foamball, maar is niet plukgevoelig. De bal is zacht, stuitert goed en de putjes in de toplaag geven spelers een fantastische grip. Een fijne bal om mee over te gooien, een slagspel mee te doen – zoals softbal – of te gebruiken bij ergotherapie.

De Yuck-e-ball is een ware sensatie aan de hand of voet. Het is een bal gevuld met gel en kunststof knikkers, die gemaakt is voor oefeningen met handen en voeten.

 

Neem een ballenbad

Een van de populairste speelplekken van elk klein kind is het ballenbad (ook wel de ballenbak genoemd). Een kuip gevuld met sterke kunststof ballen in lekker felle kleuren. Heerlijk om doorheen te waden, in rond te spartelen of een speelgenootje mee in te graven. De ballenbad-ballen mogen in ons speelse assortiment natuurlijk niet ontbreken.

Een ander leuk, maar minder bekend spel met ballen is Cross boccia. Dit mikspel heeft wel iets weg van jeu de boules maar biedt meer mogelijkheden. Onze set bevat drie werpballen, een but en de speluitleg, verpakt in een aluminium koker.

 

Plaats uw bestelling voor kleine ballen

Koop uw kleine ballen bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen?
Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag