Duidelijk hoorbare rinkelbal

Nijha heeft verschillende rinkelballen in het assortiment, vooral bedoeld voor sporters met een beperkt gezichtsvermogen. Maar in de praktijk is het geluid van een rinkelbal ook heel populair als extra dimensie bij allerlei sport- en spelvormen. Het heldere geluid dat deze ballen maken is vrolijk en motiveert spelers om zich extra in te zetten. Maar natuurlijk profiteren blinden en slechtzienden het meeste van een rinkelbal, waar hele mooie sporten voor zijn ontwikkeld. Zoals goalbal, dat vaak gespeeld wordt door teams van spelers mèt en zonder visuele beperking. Om alle spelers gelijke kansen te geven wordt bij goalbal de speciale goalbal-blinder gebruikt om de ogen te bedekken. De blinder in ons assortiment draagt comfortabel, knelt niet en rekt goed mee.

 

Goalbal rinkelbal

Onze Goalbal Ultima heeft een goed profiel voor extra grip. De bal is op het juiste wedstrijdformaat en –gewicht voor goalbal, en het stevige materiaal aan de binnenkant zorgt ervoor dat de ballen een helder geluid afgeven. Goalbal is een Paralympische sport sinds 1980. Het veld beslaat 18 x 9 meter en het doel staat over de hele breedte van het veld. Dat speelveld is opgedeeld in drie zones: een teamgebied, werpgebied en neutraal gebied. Uitgangspunt van het spel is dat het ene team de bal gooit en het andere team probeert deze uit het doel te houden. Dat gaat goeddeels puur op gehoor. Een wedstrijd goalbal duurt twee keer twaalf minuten en is enerverend om te doen en te bekijken.

 

Zachte bellenbal en rinkelvoetbal

De super soft Trial bellenbal heeft twee grote rinkels, zodat het geluid goed hoorbaar is. Een aangenaam zachte, grippy en sterke bal, geschikt voor revalidatie- en sensorische oefeningen, zowel individueel als in groepsverband.

Onze rinkelvoetbal heeft vier geperforeerde panels, waardoor het geluid goed hoorbaar is. De bal is bovendien uitgevoerd in felgeel met zwart; een opvallende kleurencombinatie waar slechtzienden zich op kunnen focussen. In onze webshop vindt u deze en andere artikelen rondom rinkelballen.

 

Plaats uw bestelling voor rinkelballen

Koop uw rinkelballen bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen?
Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag