De bal is rond

Het enige wat de ballen in deze categorie met elkaar gemeen hebben, is de universele eigenschap van elke bal: ze zijn rond. En daar houdt de vergelijking direct op, want deze speciale ballen hebben stuk voor stuk bijzondere eigenschappen. Dat maakt ze deels geschikt voor specifieke doelgroepen, om ermee te gooien, trappen of rollen en deels hebben ze andere toepassingen. Zoals de Sensibal, een massagebal die verkrijgbaar is in twee maten. De Sensibal heeft zachte noppen, die de huid masseren als de bal eroverheen beweegt. Daarnaast is de bal ook geschikt voor tactiele oefenvormen, binnen oefentherapie, hersteltraining en het onderwijs. De Sensibal is oppompbaar en verkrijgbaar met een doorsnede van 12 of 21 centimeter.

 

Slingerbal en Yuck-e-ball

Slingerbal is een prachtig spel voor kinderen met en zonder beperking. De bal zit aan een slinger van vijftien meter en een aantal kinderen slingeren met de bal en proberen zo de andere kinderen te raken. Wie geraakt wordt is af en moet aan de zijlijn wachten tot er een nieuw spel begint. Een spannende en leuke spelvorm, waar kinderen in een rolstoel of die anderszins minder mobiel zijn, actief aan kunnen meedoen.

Een Yuck-e-ball is een sensatie, dit moet u gewoon voelen! Een bal met gelvulling waar knikkers in zitten. Het geheel vormt zich naar de hand en geeft een nieuwe dimensie aan hand- en voetoefeningen, en werpen en vangen. De Yuck-e-ball set bestaat uit zes ballen in verschillende kleuren, allemaal met een doorsnede van negen centimeter.

 

Rubberflex grabbal, handbal Pelletz en Manipola

Ook deze drie ballen verdienen hier enige aandacht. De Rubberflex grabbal is eigenlijk meer gaten dan bal. Hij is gemaakt uit één stuk soft rubber, dus trekvast, makkelijk te vangen en multi inzetbaar.

De handbal Pelletz is gevuld met kunststof ‘pelletz’, waardoor elke impact wordt geabsorbeerd. Na een trap, rolt de bal minder ver dan een luchtgevulde bal.

En de Manipola is een super zachte bal met een bobbelstructuur aan de buitenkant. Deze bal is gemakkelijk vast te houden, ook voor mensen met weinig kracht in de handen.

 

Plaats uw bestelling voor speciale ballen

Koop uw speciale ballen bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen?
Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag