Stevige bal voor elke sport

Onze stevige ballen zijn niet zwaar in gebruik of specifiek bedoeld voor één type sport. Het zijn vrij lichtgewicht ballen, maar dan voorzien van een stevige toplaag, die lekker vastpakt. Zoals al onze producten hebben we ook hier voor de meest duurzame en hoogwaardige oplossing gekozen. De Poly-PG ballen bijvoorbeeld, die dankzij het speciale ‘rotation moulding’ productieproces veel voordelen hebben ten opzichte van de gymnastiekbal. De Poly-PG vinylbal blijft in vorm, houdt goed lucht vast en kan niet scheuren. De rek is gelijkmatig over de hele bal verdeeld. Poly-PG ballen zijn geschikt voor zowel indoor als outdoor gebruik en voor allerlei activiteiten, zoals rol- en mikspelen, handbal, lijnbal, indoor-softbal, tchoukbal enzovoort.

 

Duurzame hennep ballen

Onze Hennep-ballen zijn voor 30% uit hennep gemaakt en 100% recyclebaar. Hennep is een multifunctionele grondstof, die voor talloze toepassingen wordt gebruikt. De plant wordt wel gezien als de snelste weg naar een duurzame maatschappij. Vanzelfsprekend bevatten deze hennep planten geen THC, de werkzame stof die in hennep gekweekt kan worden. We hebben vier verschillende hennep ballen, die vooral qua uiterlijk en gewicht verschillen:

  • Hennep basketbal met een doorsnede van 21 centimeter en een gewicht van 360 gram.
  • Hennep handbal, met een doorsnede van 14,5 centimeter en een gewicht van 190 gram.
  • Hennep voetbal, met een gewicht van 21,5 centimeter en een gewicht van 360 gram.
  • Hennep spelbal, met een doorsnede van 18 centimeter en een gewicht van 180 gram.

 

Ritmische gymbal Trial

Bij ritmische gymnastiekvormen wordt een specifieke bal met een gladde huid gebruikt. Deze ballen zijn gemaakt voor de rol- en mikvormen die onderdeel zijn van ritmisch gymnastiek. Onze ritmische gymbal ‘Trial’ is een niet-geprofileerde en antistatische vinylbal, die aan de F.I.G. eisen voldoet. De bal is oppompbaar en stuit goed.

 

Plaats uw bestelling voor stevige ballen

Koop uw stevige ballen bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen?
Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag