1 2  

Nooit bang voor de zachte bal

Een stevige bal die vaart heeft door een schop of een gooi, kan hard aankomen. Om kinderen te introduceren met de mogelijkheden van een bal, zijn zachte ballen dan ook veel geschikter. Bij Nijha vindt u een gevarieerd aanbod, met de ideale bal voor elke situatie. Zoals de ballonbal; een stevige ballon in vrolijke kleuren, die herbruikbaar is. Aan de sluiting is een elastiek bevestigd, om de bal aan op te hangen of van de hand af te laten stuiteren. Om de ballonbal te beschermen en wat meer stevigheid en vorm te geven, kunt u er een hoes bij kopen. Zo blijft de ballon licht, maar zijn de speleigenschappen toch meer zoals die van een bal. Zit de ballon in een hoes, dan kunnen spelers er zelfs mee stuiteren.

 

Zachte ballen voor specifieke sporten

Elke balsport heeft een eigen soort bal met de speleigenschappen die daarbij passen. Kinderen vinden het natuurlijk prachtig om met een ‘echte’ volleybal, rugbybal of voetbal te spelen, en daar zijn verschillende van onze zachte ballen dan ook op geïnspireerd. Zoals de Variobal XL, die een volleybal design heeft, maar groot en licht is. Of de Rugbybal, waarvan de uiteinden bij contact in de bal verdwijnen. Of onze minibal, met de kenmerkende vijfhoeken van een voetbal erop. Deze bal is perfect voor jeugdhandbal en om met blote voeten mee te voetballen.

 

Aangename ballen voor iedereen

Nijha heeft sport- en spelmaterialen voor alle mogelijke doelgroepen. Met deze zachte ballen komen we ook aan de wensen van sportende senioren en mensen met een beperking tegemoet. Bovendien zijn zachte ballen een uitkomst voor balspelen in een drukke omgeving, zoals een strand of de ligweide van een zwembad of zwemvijver. Als de bal een keer oncontroleerbaar wegvliegt, zal een lichtgewicht en zachte bal niemand pijn doen.

 

Plaats uw bestelling voor zachte ballen

Koop uw zachte ballen bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen?
Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag