1 2 3 4  

Spel accessoires dragen bij aan het speelplezier

Je kunt een sport of spel zo eenvoudig en uitgebreid maken als je wilt. Voetbal is met een versleten bal scoren in een doel dat bestaat uit jassen op de grond. Maar het is ook het extreem professionele voetbalveld van de Premier league, dat aan een hele lijst van regels en voorschriften moet voldoen. Al deze spel accessoires, zoals afbakenmateriaal voor het veld, ballenpompen en scoreboards hebben een duidelijke functie op het veld en zijn in veel situaties niet weg te denken. Deze categorie spel accessoires biedt u een overzicht van alle materialen die sporters en spelers kunnen gebruiken om hun activiteit nog veiliger, spannender of competitiever te maken.

 

Spelaccessoires om het speelveld af te bakenen

‘Die bal was uit!’ ‘Niet, die bal was in!’ Een nauwkeurige belijning van het speelveld kan een groot verschil maken als twee tegenspelers of teams aan elkaar gewaagd zijn. Wanneer elk punt telt moet de scheidsrechter duidelijk kunnen zien wat er gebeurt en of de bal binnen of buiten de lijnen belandt. Onze afbakenmaterialen zijn de spel accessoires bij uitstek om een speelveld mee te creëren. Van pionnen en markeerhoedjes, tot terreinlint en tape.

Behalve een duidelijk speelveld is de herkenbaarheid van de verschillende teams natuurlijk ook cruciaal. Vooral als mensen niet gewend zijn om in een bepaalde samenstelling te sporten, moeten ze hun tegenstanders en teamgenoten makkelijk kunnen herkennen. Met spel accessoires als partijlinten, hesjes en scrimmies speelt niemand per ongeluk richting de tegenpartij.

 

EHBO-artikelen en muzikale spel accessoires

Een vaak vergeten trommeltje, totdat iemand zich bezeert: de EHBO kit. Bij sport en spel is Eerste Hulp Bij Ongelukken regelmatig nodig, want in het vuur van een beweging kan er wel eens iets misgaan. Nijha biedt u niet alleen een EHBO kit om gewonde sporters weer op te lappen, maar ook een kit voor ‘gewonde’ spel accessoires. Zoals een reparatieset voor PVC houdende materialen, om scheuren en gaten snel te verhelpen.

Ook muzikale spel accessoires worden nog wel eens vergeten, terwijl muziek enorm kan motiveren bij sport en spel. Ontdek onze kwalitatieve en betaalbare geluidssystemen met een flink bereik.

 

Meer informatie over de spel accessoires van Nijha

Koop uw spel accessoires bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen?
Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag