Eindeloos blokkenplezier

Het zijn vaak de simpelste materialen die kinderen eindeloos inspireren. Juist de eenvoud van een product wakkert hun creativiteit aan, waardoor kinderen zelf allerlei gebruiksmogelijkheden bedenken. Zo ook met een set blokken. Voor de allerkleinsten is het een uitdaging om blokken op elkaar te stapelen of er een fort mee te bouwen. Ook het herkennen van kleuren en blokken op kleur sorteren is een leuke en leerzame bezigheid voor kleuters. Bouwsels creëren met blokken blijft ook voor oudere kinderen een fantastisch tijdverdrijf, met als vuistregel: hoe groter de kinderen worden, hoe groter hun creaties. Oudere kinderen vinden het ook mooi om stapels blokken omver te gooien of te trappen, op het schoolplein of in de gymzaal.

Met onze kunststof speelblokken kunt u zelf een set samenstellen met het aantal blokken en de kleuren naar wens. Elk blok is (l x b h ) 18x 9 x 4,5 centimeter groot en we hebben ze in vier primaire kleuren beschikbaar: groen, geel, blauw en rood. Daarnaast hebben we een houten variant, gemaakt van sterk en taai beukenhout. Deze is verkrijgbaar in twee afmetingen: 20 x 10 x 5 en 10 x 6 x 4 centimeter.

 

Veelzijdige gymblokkenset

Onze gymblokkenset bestaat uit acht vierkante schuimblokken in vier kleuren (2x rood, 2x groen, 2x geel en 2x blauw). De blokken hebben uitsparingen om bijvoorbeeld hoepels in te klemmen of een stok in te plaatsen. De mogelijkheden zijn daardoor letterlijk enorm. Met deze blokken, een paar hoepels, stokken en touwen kunt u allerlei spannende parcoursen uitzetten, in verschillende gradaties van moeilijkheid. U kunt werp- en vangsituaties creëren of horden/springlatten plaatsen voor een hordenlopenparcours.

 

Knotsen

Onze turnknotsen zijn verkrijgbaar in kunststof en beukenhout. De kunststof knotsen zijn slagvast, elastisch en breukvrij, en beide typen hebben een slanke schacht en een knop aan het einde van de stok. Om de knotsen op te bergen gebruikt u het afsluitbare knotsenrek, waar vijftig knotsen in kunnen hangen.

 

Plaats uw bestelling voor blokken en knotsen

Koop uw blokken en knotsen bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen?
Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag