Clinics en workshops

Nederland is een fietsland bij uitstek, dus fietsen mogen in ons assortiment natuurlijk niet ontbreken. We hebben fietsjes voor kinderen, handfietsen voor MBvO (Meer Bewegen voor Ouderen), een fietsmolen voor in de speeltuin etc. Maar naast het aanbod producten, organiseren we ook clinics en workshops voor (vak)leerkrachten, pedagogisch medewerkers, MBvO/GALM docenten en andere begeleiders van sport- en spelactiviteiten. Tijdens deze workshops kunt u kennismaken met nieuwe activiteiten en/of producten en krijgt u tips en ideeën hoe deze toe te passen tijdens uw lessen. Denk aan een clinic over mountainbiken of steppen; uitdagende outdoor sporten die erg in opkomst zijn en heel populair zijn onder allerlei doelgroepen.

 

Steppen

Steppen is een laagdrempelige sport voor jong en oud, die u zo ontspannend of intensief kunt maken als u wilt. Ook een (half) uurtje rustig steppen is heel gezond, verbetert de conditie, verbrandt de nodige calorieën en traint de belangrijkste spiergroepen van de benen, billen en buik. Een complete workout in de buitenlucht! Nijha verzorgt clinics rondom steppen voor het onderwijs. Tijdens een les van circa 1,5 uur maken leerlingen kennis met de mogelijkheden en technieken van steppen, zoals remmen, wisselen, slalommen of up- en downhill steppen. Ook de verkeersregels komen aan bod, om veilig de weg op te kunnen. Natuurlijk is steppen het leukst op rustige wegen met weinig verkeer, maar dat maakt het aspect verkeersveiligheid niet minder relevant.

 

Fietsen en steppen voor de kleinsten

Nijha levert verschillende fietsjes en steps voor kinderen in de leeftijd van circa twee tot zeven jaar. Al deze materialen zijn van het gerenommeerde merk Unicorn, dat bekend staat om de kwaliteit en duurzaamheid van de producten. Unicorn heeft niet alleen fietsjes en steps voor individuele gebruikers, maar ook voor tweetallen, wat het plezier natuurlijk alleen maar groter maakt. Zo is er de driewieler taxi, waar een passagier achterin kan zitten, de riksha waarbij het ene kind zit en de ander de duwbeugel bedient of de Romeinse wagen waarbij het ene kind trapt en de ander achterop de driewieler kan staan. Vanzelfsprekend zijn al deze fietsjes en steps veilig in gebruik en voorzien van massief rubberen banden, die niet lek kunnen gaan.

 

Plaats uw bestelling voor fietsen en steppen

Koop uw fietsen en steppen bij Nijha en ontdek onze hoogwaardige kwaliteit en service! Bestel vandaag nog via de webshop voor een snelle levering of vraag een catalogus aan om op uw gemak door te bladeren. Heeft u vragen?
Neem dan contact op, we helpen u graag.

Naar boven
Uw vergelijking
Uw productvergelijking

Er zijn geen producten toegevoegd om te vergelijken.

Stel uw vraag
Stel uw vraag